5 copii răniți pe E85. Un copil și o femeie, blocați între fiare

Last Updated on august 29, 2024 5 copii răniți pe E85. Un copil și o femeie, blocați între fiare 1

Un grav accident a avut loc în această dimineață, pe E85, cunoscut ca Drumul Morții, în zona localității Drăgușeni, județul Suceava. Au fost implicate nouă persoane, printre care și cinci minori.

Două dintre persoane, o femeie și un copil, au rămas încarcerate.

“Accident rutier produs între două autoturisme, în această dimineață, în jurul orei 4:20, pe raza localității Drăgușeni (E85). În eveniment au fost implicate 9 persoane, printre care și 5 minori. Două dintre persoane, o femeie și un copil, au rămas încarcerate”, anunță ISU Suceava.

La fața locului au intervenit mai multe autospeciale ale pompierilor militari, precum și șapte echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, informează observatornews.ro.

“În urma evaluării celor implicați în eveniment, toate cele 9 persoane, conștiente și cooperante, au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au extras cele două victime încarcerate și le-au predat echipajelor medicale și paramedicale. După stabilizare, cele nouă victime au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, potrivit pompierilor militari.

5 copii răniți pe E85. Un copil și o femeie, blocați între fiare 2 5 copii răniți pe E85. Un copil și o femeie, blocați între fiare 3 5 copii răniți pe E85. Un copil și o femeie, blocați între fiare 4

Victimele au vârste cuprinse între 5 ani si 40 ani, şapte dintre ele ajungând la Spitalul Judetean din Suceava. Un copil în vârstă de 7 ani cu fractura deschisă de femur şi fracturi costale a rămas internat în secţia Chirurgie Pediatrică. Un alt copil, de 9 ani, a rămas internat în secţia de Neurochirurgie cu diagnosticele: traumatism cranio-cerebral mediu, fractură bază craniu şi otoragie dreapta. Restul victimelor sunt in curs de investigare.

La fața locului, au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, cu sprijinul a 7 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Previous Story

Brașov. Astăzi Începe Oktoberfest. Traseul Paradei

Next Story

O brasoveanca din Anglia vinde sarmale la bucată, pe Internet: „Am făcut 1.600 de lire în două zile”.