Brașov. Troler suspect, pe un trotuar, în fața Poliției. Cum s-a derulat operațiunea de „dezamorsare”

Last Updated on august 23, 2024 Brașov. Troler suspect, pe un trotuar, în fața Poliției. Cum s-a derulat operațiunea de „dezamorsare” 1

Un bagaj uitat pe trotuar i-a activat pe Pirotehniştii de la Serviciul Acţiuni Speciale. Alături de colegi de la Poliţia Municipiului Braşov, au efectuat o intervenţie specifică în caz de bagaj suspect, după ce s-a primit o sesizare că un un troler a fost lăsat pe o stradă din oraş, scrie Monitorul Expres.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Brașov, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă.

În scurt timp specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Brasov, au acționat în vederea efectuarii intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare, iar după verificarile efectuate asupra bagajului nu au fost descoperite obiecte periculoase și ristricțiile create inițial au fost ridicate”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov, conform Biz Brasov.

(Sursa video: IPJ Brașov)

Previous Story

Evenimente în Țara Făgărașului: Paradă Medievală la Făgăraș, Festivalul Cepei Roșii din satul Mândra, „Fiii Brâncovenilor” la Sâmbăta de Sus, Zilele Comunei Beclean

Next Story

Pensie de 1 leu după recalculare, de la 1.281 lei: „Puteam să fac un infarct. Mă gândeam că am pierdut pensia total”