Afaceristul brașovean Călin Donca ia apărarea fraților Tate. Călin Donca: „Este cumplit ce trăiesc frații Tate. Tot ce este de valoare se ridică și îți lasă casa goală de averi”

Last Updated on august 23, 2024 Afaceristul brașovean Călin Donca ia apărarea fraților Tate. Călin Donca: „Este cumplit ce trăiesc frații Tate. Tot ce este de valoare se ridică și îți lasă casa goală de averi” 1

Afaceristul brașovean Călin Donca a lua apărarea fraților Tate, inculpați într-un nou dosar penal, fiind luați pe sus de DIICOT pentru că ar fi obligat mai multe fete să producă materiale video destinate adulților, scrie mytex.ro

Sunt foarte multe persoane care se cred puternice până când viața te lovește la pământ. Toți avem un plan. Dacă autoritățile au alt plan cu tine, viața ți se reformulează 100%. În momentul în care auzi persoane străine, mascate, în casa ta, cumpărată de tine, cu bani munciți, impozitați, îți dai seama că, de fapt, nu deții nimic real.

Tot ți se poate lua pe baza unor indicii care se vor dovedi sau nu pe viitor. Eu am fost ridicat pentru că autoritățile spun că am făcut evaziune fiscală. Adică nu am plătit toate taxele care trebuiau plătite la stat. Eu doar în anul 2023 am plătit pentru primele luni impresionanta sumă de un milion de euro – taxe!

Este cumplit ce trăiesc frații Tate. Înțeleg ce simt din perspectiva unei percheziții de 11 ore, unde tot ce ai este luat și verificat, de la lenjerie intimă, bijuterii, absolut tot. Tot ce este de valoare se ridică și îți lasă casa goală de averi. Știu că Andrew Tate este un mare pasionat de autoturisme, la fel ca mine.

Este dureros să vezi cum ți se ridică mașinile, mai ales unele pentru care ai tras tare atunci când majoritatea râdea de tine, pierdea timpul sau își revenea după vreo beție ieftină”, a declarat Călin Donca despre cazul său, comparându-se cu perchezițiile la care au fost supuși, recent, frații Tate, conform Fanatik.

Călin Donca a abordat situația fraților Tate și din perspectiva familiei pe care o au. Afaceristul precizează că au de suferit rudele, în special copiii, în astfel de momente.

Este puțin de explicat familiei. Știm deja cu toții că la bine sunt mulți care se înghesuie. La rău rămâi tu, cu familia și puținii prieteni reali. Dacă au greșit cu ceva, ar trebui să încerce prin orice mijloc să îndrepte greșeala. Mai ales spre a vedea copiii lor ce înseamnă să fii demn și onorabil. Dacă nu au greșit, să îndure atât cât trebuie.

Niciodată o furtună nu ține la nesfârșit. După norii cei mai grei și negri întotdeauna va apărea soarele”, spune Donca, întrebat cum explică frații Tate apropiaților lor ce li se întâmplă.

Previous Story

Pensie de 1 leu după recalculare, de la 1.281 lei: „Puteam să fac un infarct. Mă gândeam că am pierdut pensia total”

Next Story

Brașov. Evenimente în Piața Sfântul Ioan: Concerte ale Operei Brașov, „Tango auténtico” cu Analia Selis, concert Cvintetul vocal ANATOLY