Brașov. Incendiu într-un apartament. Ar fi pornit de la un frigider

Last Updated on august 23, 2024 Brașov. Incendiu într-un apartament. Ar fi pornit de la un frigider 1

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de pe Bulevardul Alexandru Vlahuță din Brașov (zona ITC). O femeie a suferit atac de panică și a primit îngrijiri medicale, conform mytex.ro.

Potrivit pompierilor, incendiul ar fi pornit de la un frigider, anunță newsbv.ro. Au intervenit două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autoscară.
Revenim cu detalii.

Incendiu izbucnit  la o fermă din Felmer, județul Brașov
Un incendiu a izbucnit joi la o fermă și o anexă gospodărească în localitatea Felmer. Primul a ajuns la fața locului echipajul pompierului voluntar Erwan Joliff cunoscut drept francezul din Cobor. La fața locului au intervenit de urgență două autospeciale de stingere, o autocisternă cu apă, echipele SVSU Cobor, SVSU Șoarș, precum și un echipaj SMURD, anunță Monitorul Expres.

Brașov. Incendiu într-un apartament. Ar fi pornit de la un frigider 2 Brașov. Incendiu într-un apartament. Ar fi pornit de la un frigider 3 Brașov. Incendiu într-un apartament. Ar fi pornit de la un frigider 4

Erwan Joliff: „Din păcate anul 2024 se confirma ca un an cu incendii mai multe pe zona noastra de intervenție, după un an 2023 relativ calm.
Azi a sunat alarma la 18.16 pentru un incendiu în Felmer. Am ajuns în prima intervenție, după care am primit sprijinul din partea ISU Brasov, detașamentul de pompieri Fagaras.
Au ars anexe gospodărești și sura”

Previous Story

Brașov. Castelul Bran, profit de 4,8 milioane de euro pentru familia Habsburg 

Next Story

Un tânăr de 23 de ani a murit înecat, după ce a rămas blocat în mâl