Zi de Târg la Râșnov – duminică. Concert trupa Fără Zahăr

Last Updated on august 23, 2024 Zi de Târg la Râșnov – duminică. Concert trupa Fără Zahăr 1

Brașovenii și turiștii sunt invitați la târg în luna lui Gustar, în Piața Unirii din Râșnov, duminică, 25 august, începând de la ora 10.00, până la ora 20.00, alături de producători locali și din împrejurimi, cu bunătăți alese de sezon și nu numai.

În cadrul programului am inclus un atelier de împâslit lâna cu tematică roadele lui Gustar susținut de Cristina (Atelierul de lână) pentru copii și adulți, iar pentru că vara este pe sfârșite, depănăm cu drag amintiri adunate de-a lungul verii printr-un atelier foto cianotip susținut de Laurent Jouault dedicat atât copiilor, cât și adulților.

Discutăm despre sustenabilitate la borcan, despre cum conservăm alimentele pentru a ne bucura de belșugul lui Gustar și peste toamnă, alături de Giulia și Iulian, parte din Colectiva Regenerație (*CoRe) și mari pasionați ai alimentației curate. După așa o discuție sănătoasă, servim o porție de voie bună, Fără Zahăr, cu Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu. Un spectacol de muzică și umor, pe versuri comice, la lăsatul serii, în Piața Unirii din Râșnov (orele 19.00 – 20.00)”, au informat organizatorii, conform mytex.ro.

Peste 1.000 de alergători, așteptați la maratonul Râșnov Medieval Run, la sfârșit de august
Peste 1.000 de alergători de toate vârstele sunt așteptați și în acest an la maratonul Râșnov Medieval Run, ajuns la ediția a III-a, care se va desfăşura în 31 august, transmite Radio România Brașov, citată de G4Media.

Evenimentul sportiv este organizat de Asociaţia Run Transylvania, în parteneriat cu Primăria orașului Râșnov.

Startul va fi luat din Piaţa Unirii, pe unul dintre cele patru trasee de concurs: KidsRun, CrosPLUS, SemimaratonPLUS și, noutatea acestui an, proba de Maraton, cu o lungime de 39 km și o elevație de 2.100 m, cursă care ajunge până pe Vârful Postăvaru. În cadrul Maratonului, se va desfășura și Campionatul Național de Alergare Montană, organizat în colaborare cu Federația Română de Atletism.

Previous Story

Brașov. Evenimente în Piața Sfântul Ioan: Concerte ale Operei Brașov, „Tango auténtico” cu Analia Selis, concert Cvintetul vocal ANATOLY

Next Story

Trei frați au dispărut ieri, lângă Brașov