Accident Brașov. Doi morţi și doi copii răniți , pe DN1. Şapte victime în total

Last Updated on august 18, 2024 Accident Brașov. Doi morţi și doi copii răniți , pe DN1. Şapte victime în total 1

Un grav accident rutier a avut loc, duminică la prânz, pe drumul naţional 1, în judeţul Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. Două persoane au murit, iar alte cinci persoane, între care doi copii, sunt rănite.

Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal, a avut loc DN 1 Braşov – Şercaia, în afara localităţii Vlădeni, judeţul Braşov. În urma impactului violent, au rezultat şapte victime, dintre care cinci adulţi şi doi copii, scrie Observator Tv.

Accident Brașov. Doi morţi și doi copii răniți , pe DN1. Şapte victime în total 2 Accident Brașov. Doi morţi și doi copii răniți , pe DN1. Şapte victime în total 3

Una dintre victime, un adult, a murit, iar alta a fost declarată decedată după ce medicii au resuscitat-o. Copiii răniţi sunt conştienţi şi au escoriaţii minore, iar trei adulţi conştienţi, cooperanţi, au suferit diferite traumatisme, transmite ISU Braşov.

Mamă cu un sugar și un copil de cinci ani, transportați la spital
Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază pe drumul dintre Arad și Iratoșu, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Arad, conform newsar.ro.
Potrivit primelor informații, o mașină în care se aflau doi adulți și doi copii s-a izbit de un copac. În urma accidentului o persoană de sex masculin a rămas prinsă, în stare de inconștiență, între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Accident Brașov. Doi morţi și doi copii răniți , pe DN1. Şapte victime în total 4 Accident Brașov. Doi morţi și doi copii răniți , pe DN1. Şapte victime în total 5 Accident Brașov. Doi morţi și doi copii răniți , pe DN1. Şapte victime în total 6

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. Femeia și cei doi copii (un sugar și unul în vârstă de cinci ani) au fost transportați la spital.

La data de 18 august a.c., în jurul orei 13:55, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe D.J. 709/C, a avut loc un accident grav. Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 20 de ani, din Iratoşu, în timp ce conducea un autoturism dinspre Arad spre Iratoşu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un pom. În urma impactului, bărbatul a decedat, iar o femeie și doi copii minori, pasageri pe bancheta din spate, au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Previous Story

Un polițist de la Aeroportul Brașov și unul din Covasna, printre primii care au intervenit la accidentul de pe DN 10. Patru persoane au fost rănite

Next Story

Wizz Air introduce abonamentul anual „All you can fly” care oferă zboruri nelimitate