Un polițist de la Aeroportul Brașov și unul din Covasna, printre primii care au intervenit la accidentul de pe DN 10. Patru persoane au fost rănite

Last Updated on august 18, 2024 Un polițist de la Aeroportul Brașov și unul din Covasna, printre primii care au intervenit la accidentul de pe DN 10. Patru persoane au fost rănite 1

Un polițist de la Aeroportul Brașov și unul de la IPJ Covasna, printre primii oameni care au intervenit la accidentul de pe DN 10

Colegii noștri Cătălina și Călin, din cadrul SPF Aeroport Brașov, respectiv IPJ Covasna, sunt un exemplu de așa DA. Astăzi, aflându-se în timpul liber au fost martori la o coliziune între două autoturisme pe DN 10 pe raza localității Teliu din județul Brasov, în urma căreia au rezultat patru victime.

Cei doi polițiști nu au stat deloc pe gânduri, au luat legatura de îndată cu dispeceratul ISU Brașov prin apelarea nr. unic 112, s-au prezentat și au ajutat cu indicațiile corecte, iar până la sosirea echipajelor au asigurat contactul cu victimele, le-au ținut conștiente, fără să le permita să se miste si au asigurat perimetrul, iar Călin polițist in cadrul IPJ Covasna a dirijat traficul, până la sosirea echipajelor rutiere.

După ce s-au asigurat ca nu mai este nevoie de ajutor si că toate victimele au fost preluate de echipaj medical specializat, cei doi colegi și-au continuat drumul spre casă. Victimele au fost transportate la o unitate spitalicească din Brașov și sunt în afara oricărui pericol.
Felicitări celor doi colegi care pe lângă spiritul civic de care au dat dovadă, au demonstrat că abilitățile meseriei de polițist pot fi folosite cu mult tact și în timpul liber”, a scris Sindicatul Europol, conform mytex.ro.

Traficul rutier a fost blocat sâmbătă pe DN 10, la ieșirea di Teliu spre Vama Buzăului, ca urmare a producerii unui accident de circulație.

„În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 4 persoane, ocupanți ai vehiculelor, beneficiază de îngrijiri medicale.
La locul incidentului sunt direcționate echipaje ale poliției, acestea urmând a efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta produs.

Traficul rutier va fi reluat după filalizarea cercetărilor desfășurate la fața locului și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Previous Story

Medicul-colonel găsit leșinat în toaleta din Centrul Brașovului este conștient, dar nu poate fi încă audiat

Next Story

Accident Brașov. Doi morţi și doi copii răniți , pe DN1. Şapte victime în total