Aeroportul Brașov. Surse: Fly Lili renunță la o destinație

Last Updated on august 14, 2024 Aeroportul Brașov. Surse: Fly Lili renunță la o destinație 1

Continuă reorganizările la Fly Lili. Compania românească Fly Lili va opera, la începutul lunii septembrie, ultima sa cursă între Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV) și aeroportul din Salonic, al doilea cel mai mare oraș din Grecia.

Fly Lili operează, în prezent, două zboruri pe săptămână între cele două aeroporturi, în fiecare joi și duminică, însă compania renunță la această rută. Motivul este încă necunoscut, compania nefăcând un anunț oficial în acest sens, potrivit boardingpass.
Ultimul zbor dintre Brașov și Salonic este programat să fie operat în 1 septembrie 2024, la mai puțin de o lună de la operarea zborului inaugural.

Reamintim că Fly Lili are curse spre șase destinații operate momentan de la Ghimbav, unde și-a stabilit baza operațională, cu aeronava „Maya” dedicată AIBG, scrie mytex.ro.

Fly Lili operează, de săptămâna trecută, spre/dinspre Barcelona – una pe săptămână, Salonic, de două ori pe săptămână, Roma, Nürnberg, München și Stuttgart, de câte trei ori.

O tânără din Grecia, stabilită la Brașov, era încântată de această cursă Fly Lili: „Sunt emoționată, pentru că acum distanța care mă desparte de Salonic este de doar 1 oră și 2 minute, datorită noului itinerar al #flylili Brașov-Salonic!
Orașul în care locuiesc este o destinație de călătorie de top pentru greci și nu numai. Până acum accesul se face doar rutier, însă lipsa autostrăzii i-a incomodat pe călători.

Drumul este acum deschis spre orașul Carpați care găzduiește castele medievale (inclusiv Dracula 😉 ), stațiuni de schi, parcuri minunate, restaurante, centre comerciale, sate tradiționale, văi luxuriante și multe altele”

Previous Story

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Next Story

Brașov. Concerte, azi, în Piaţa Sfatului: Lupii lui Calancea,  Surorile Osoianu, MC Răzvan Stroe și THREEBAL, ARGATU