Un șofer din Brașov a murit după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită de un TIR

Last Updated on august 7, 2024 Un șofer din Brașov a murit după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită de un TIR 1

Un șofer din Brașov a murit, miercuri dimineață, după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită de un TIR, în zona Valea Străjii, în județul Bistrița-Năsăud.

Camionul condus de un bărbat de 46 de ani din județul Iași, care se deplasa pe direcția Vatra Dornei – Bistrița, a acroșat remorca unui alt camion, care circula din sens opus. După acroșare, camionul a ricoșat și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 de ani din județul Brașov.

Camionul și autoutilitara au părăsit partea carosabilă iar forța impactului l-a ucis pe șoferul de 31 de ani.
Echipajele de intervenție au găsit victima încarcerată, fără semne vitale, în cabina distrusă a autoutilitarei. După ce au extras-o, au început manevrele de resuscitare, dar fără rezultat”, a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Cosmin Criste.

Șoferii camioanelor implicate în accident au ieșit singuri din vehiculele avariate, având leziuni minore.
Din păcate, conducătorul auto al autoutilitarei prezenta leziuni incompatibile cu viața în momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locul solicitării. Acesta a fost extras în aproximativ 30 de minute din cabina autoutilitarei distrusă în totalitate.

Celelalte două persoane implicate în accidentul rutier, conducătorii auto prezentau excoriații, au primit primul ajutor la locul accidentului și au refuzat transportul la spital”, potrivit ISU BN, scrie bistrițeanul.ro

Previous Story

Brașov. O ursoaică și un pui, capturați în zona Lacului Noua

Next Story

Un braşovean la Princeton. Andrei Dragomir are 12 medalii la olimpiade internaţionale