Un bărbat a incendiat casa în care se aflau soția și cei trei copii ai săi

Last Updated on august 5, 2024 Un bărbat a incendiat casa în care se aflau soția și cei trei copii ai săi 1

Un bărbat de 42 de și-a incendiat luni familia. Acest lucru s-a întâmplat în urma unui conflict pe care bărbatul l-a avut cu soția sa. Autoritățile au fost alarmate de copilul de 11 ani al celor doi soți.

În urma conflictului pe care l-a avut cu soția sa, bărbatul din localitatea bistrițeană Neposa aruncat cu benzină în locuința în care se aflau femeia și cei trei copii și i-a dat foc.
Femeia este în stare gravă, cu arsuri pe aproape tot corpul, iar unul dintre copiii care se aflau în încăperea cuprinsă de incendiu a suferit arsuri la picioare.

Soţia am înţeles că e undeva la 90% cu arsuri şi chiar şi el are arsuri, nu ştiu în ce proporţie. Are şi căile respiratorii afectate. La fetiţă am înţeles că undeva pe picioare (a suferit arsuri), a fost transferată la Bistriţa şi de acolo urmează să fie transferată cu elicopterul la Braşov. Băiatul de 11 ani am înţeles că a sunat la 112, a declarat șeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, Simion Scridon, scrie Hotnews.

O femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost intubată şi ventilată mecanic, având arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Feldru, pentru a fi transportată, în primă fază, la UPU Târgu Mureş, de unde va ajunge, cu un avion SMURD, la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti.

O a doua victimă, o fetiţă în vârstă de 9 ani, a fost adusă la UPU Bistriţa cu arsuri circulare la nivelul membrelor inferioare reprezentând 20% din suprafaţa corpului, fiind stabillizată şi pregătită pentru a fi, de asemenea, transportată la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti”, spune Florin Lazăr, înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, conform bistrițeanul.ro.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa urmează să ajungă şi bărbatul de 42 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corporală (faţă, membru superior stâng şi membru inferior stâng).

Previous Story

Fly Lili anunță noul orar de zbor de la Aeroportul Brașov

Next Story

Oktoberfest Brașov, 18 zile de distracție. Petrecerea va avea loc în cortul decorat ca o cabană de la munte