David Popovici, hai la noi pentru antrenament! Brașovul are bazin olimpic: 50x25x2 metri, zece 10 culoare şi 658 de locuri în tribună

Last Updated on august 2, 2024 David Popovici, hai la noi pentru antrenament! Brașovul are bazin olimpic: 50x25x2 metri, zece 10 culoare şi 658 de locuri în tribună 1

David Popovici a criticat autoritățile de la București pentru că nu au construit un bazin olimpic. El se antrenează iarna într-un balon și spune că are momente de sufocare.

Eu mă antrenez pe Lia Manoliu, în același bazin în care am și învățat să înot la patru ani, de asta sunt așa bronzat cu urmele de ochelari, pentru că înot acolo în aer liber.

Iar în timpul iernii, că tot vorbeam de condiții, când e frig afară, pentru că bazinul din interior… de foarte mult timp se promite că se va face ceva, dar nu se începe niciodată nimic, când e frig afară noi ne antrenăm într-un balon unde o persoană care nu-i obișnuită intră și stă… 3 minute, intră și simte că se sufocă. Ei, în condițiile alea ne antrenăm noi, dar… cred că se poate”, a spus Popovici la TVR, conform Pro Sport.

Noul bazin din Brașov, dat în folosinţă în aprilie 2013 este acum o clădire cu trei niveluri şi îndeplineşte toate standardele pentru desfăşurarea de competiţii sportive interne şi internaţionale.

David Popovici, hai la noi pentru antrenament! Brașovul are bazin olimpic: 50x25x2 metri, zece 10 culoare şi 658 de locuri în tribună 2

Bazinul propriu-zis are dimensiuni olimpice (50x25x2 metri), zece 10 culoare şi 658 de locuri în tribună, douăsprezece fiind special amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi. Staţia de filtrare a apei, complet automatizată, poate asigura filtrarea întregii cantităţi de apă în patru ore. La subsol se află spaţiile tehnice, vestiare, duşuri, saună, jacuzzi şi o cameră pentru masaj. La parter au fost amenajate vestiarele pentru public (inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi), zone de direcţionare şi informare, duşuri, grupuri sanitare, recepţie, un punct de vânzare răcoritoare şi un al doilea bazin, de iniţiere şi încălzire, cu dimensiunile de 14x7x1,2 metri. La etaj au fost amenajate o sală forţă şi fitness, vestiare, grupuri sanitare, sală metodică, sală de conferinţe şi zone pentru mass-media şi VIP

Bazinul Olimpic Mihai Mitrofan Brasov este localizat pe b-dul Gării, nr. 21,  in imediata apropiere a Salii Sporturilor (si aceasta  recent modernizata).

Previous Story

Doi motocicliști fugăriți de urs pe Transfăgărășan. Au vrut să-l filmeze, ursul nu a fost de acord

Next Story

Un bărbat a trasat cu trafaletul o trecere de pietoni, în fața crâșmei. „Era să mă calce unul. Îmi place mie să beau aici, mai beau un rachiu, mai alea, alea”