Brașov. Femeie filmată în timp ce fura banii dintr-un portofel pierdut într-un magazin Lidl

Last Updated on august 1, 2024 Brașov. Femeie filmată în timp ce fura banii dintr-un portofel pierdut într-un magazin Lidl 1

Polițiștii brașoveni cercetează o femeie pentru furt după ce a fost surprinsă de o cameră de supraveghere în timp ce lua banii dintr-un portofel pierdut de o altă persoană, într-un magazin Lidl din orașul Victoria, Brașov.

Colegilor noștri, de la Poliția Orașului Victoria, li s-a adresat un cetățean, din Polonia, care le-a semnalat faptul că și-a pierdut portofelul. În portofel, bărbatul avea o sumă de bani, dar, mai important pentru acesta era pierderea actelor de identitate.

După descrierea făcută de persoana lipsită de bunul avut, polițiștii au refăcut în scurt timp întregul parcurs al bărbatului și așa au ajuns la ușa unui supermaket. Aici, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, a fost observat portofelul, insă acesta nu a zăbovit prea mult timp pe jos, întrucât a fost luat rapid de o femeie și golit de conținutul bănesc cu aceeasi iuțeală cu care și l-a însușit.

Câteva minute mai târziu, după ce s-a asigurat că nu mai sunt bunuri de valoare, femeia a aruncat portofelul în apropiere.
Am ținut să vă prezentăm această întâmplare, întrucât în locul unor mulțumiri, așa cum am făcut cu persoanele care s-au prezentat la unitatea noastră și au predat bunul găsit, acum colegii noștri efectuează cercetări într-un dosar penal, pentru infracțiunea de furt.

P.S.
Portofelul împreună cu actele și întreaga sumă de bani a revenit în posesia deținătorului, căruia polițiștii i-au urat, în continuare, concediu plăcut”, au informat reprezentanții IPJ Brașov.

Previous Story

Pentru Brașov nu au fost buni. Dani Air a atins pragul de 100.000 de pasageri transportați de la Aeroportul Bacău

Next Story

Doi motocicliști fugăriți de urs pe Transfăgărășan. Au vrut să-l filmeze, ursul nu a fost de acord