Vor fi 4 benzi. A început lărgirea drumului dintre Brașov și Cristian

Last Updated on august 1, 2024 Vor fi 4 benzi. A început lărgirea drumului dintre Brașov și Cristian 1

DRDP Brașov a venit cu precizări privind lărgirea drumului dintre Cristian și Brașov. Lucrările se întind pe 2 kilometri, vor fi 4 benzi.

„🟠A început lărgirea #DN73 de la ieșirea din #Brașov până la #Cristian!
🟠Constructorul care se ocupă de modernizarea DN73 între Brașov și Fundata a început lucrările de lărgire la 4 benzi a drumului de la limita municipiului Brașov până la sensul giratoriu prin care se face accesul către autostrada Râșnov – Cristian.

🟠Tronsonul are o lungime de 2 km iar lucrările includ și amenajarea unui nou sens giratoriu și reamenajarea unei alte intersecții
🟠În acest moment se lucrează la îndepărtarea stratului de pământ vegetal pe tot traseul iar traficul din zonă nu este afectat de șantier.
🟠Lucrările vor fi finalizate în cursul anului viitor!” transmit reprezentanții DRDP Brașov

Vor fi 4 benzi. A început lărgirea drumului dintre Brașov și Cristian 2 Vor fi 4 benzi. A început lărgirea drumului dintre Brașov și Cristian 3 Vor fi 4 benzi. A început lărgirea drumului dintre Brașov și Cristian 4

Accident între Brașov și Cristian! Scurgeri de ulei hidraulic
Miercuri, în jurul orei 21.30 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, produs la intrarea în localitatea Cristian, dinspre municipiul Brașov. În accident au fost implicate un autoturism și o autocisternă.
La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale cu apă și spumă.

Din fericire, nu sunt victime.
În aceste momente, asigurăm măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul solicitării. Este vorba despre scurgeri de cca 300 de litri de ulei hidraulic de la instalația de ridicare a autocisternei.
Cisterna transportă benzină și motorină, nu există scurgeri de combustibil”, a informat ISU Brașov, conform mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Trei nopţi printre dinozauri, la Dino Parc. „Noi asigurăm corturile, iar dumneavoastră vă aduceți sacii de dormit, păturile, saltelele gonflabile, bateriile externe, orice alte gustări”

Next Story

Surse: Mircea Lucescu este noul selecționer al României. Ce salariu va primi