Brașov. Trei nopţi printre dinozauri, la Dino Parc. „Noi asigurăm corturile, iar dumneavoastră vă aduceți sacii de dormit, păturile, saltelele gonflabile, bateriile externe, orice alte gustări”

Last Updated on august 1, 2024 Brașov. Trei nopţi printre dinozauri, la Dino Parc. „Noi asigurăm corturile, iar dumneavoastră vă aduceți sacii de dormit, păturile, saltelele gonflabile, bateriile externe, orice alte gustări” 1

În nopţile de 16, 23 şi 24 august, copiii au ocazia să petreacă printre dinozaurii de la Dino Parc, să doarmă în corturi, dar să se bucure şi de multe alte activităţi şi jocuri distractive. Cei de la parcul râşnovean revin cu proiectul Sleepover, care are un cost pe noapte de 120 de lei pentru adulţi, 80 de lei pentru copii de peste 3 ani.

Participanţii se vor bucura de un foc de tabără şi marshmallows pentru fript, tur ghidat printre cei 120 de dinozauri pe înserat; Dino Quiz (o serie de întrebări despre dinozauri, primite de participanţi la finalul turului ghidat) – cele mai multe răspunsuri corecte vor fi premiate; o intrare la cinema 9D / persoană; mic dejun, pictură pe figurină, scrie bzb.ro.

Accesul va fi posibil încă din timpul zilei pentru vizitarea parcului, dar bagajele vor fi aduse doar după ora 19:00, ora închiderii parcului. Reprezentanţii parcului amintesc părinţilor că este nevoie să aducă saci de dormit, pături, saltele, gustări şi orice mai au nevoie.

Solicitările de rezervări se fac doar pe email: info@dinoparc.ro, menţionând numele complet, noaptea/data în care doriţi să veniţi, tipul de cort (pentru 2, 3 sau 4 persoane) şi un număr de telefon de contact. Pentru rezervarea locurilor plata se va face în avans.

Noi asigurăm corturile, iar dumneavoastră vă aduceți sacii de dormit, păturile, saltelele gonflabile, bateriile externe, orice alte gustări sau ce mai aveți nevoie pentru a petrece o noapte de neuitat alături de dinozauri. Este bine să aveți în vedere că terenul pe care ridicăm corturile nu este perfect plat.

Ne aflăm într-o pădure autentică, deci pentru un confort sporit ajută un extra strat, cum ar fi o saltea gonflabilă. Puteți rămâne în parc și a doua zi pe perioadă nedeterminată, pentru că veți primi o brățară de acces și astfel aveți posibilitatea să petreceți 2 zile consecutive la Dino Parc Râșnov”, a declarat Bogdana Balmuș, purtătorul de cuvânt al parcului, citat de Radio Romania Brasov.

Previous Story

David Popovici, premiat de miliardarul brașovean Ion Țiriac cu o limuzină electrică de lux, Hyundai Ioniq 5

Next Story

Vor fi 4 benzi. A început lărgirea drumului dintre Brașov și Cristian