Doi oameni au murit, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un sens giratoriu, pe DN 1, între Brașov și Sibiu

Last Updated on iulie 29, 2024 Doi oameni au murit, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un sens giratoriu, pe DN 1, între Brașov și Sibiu 1

Doi oameni au murit luni după-amiaza  în urma unui accident grav care a avut loc pe DN 1, între Brașov și Sibiu. Un șofer a trecut prin sensul giratoriu și s-a răsturnat cu mașina.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Sibiu, un sibian în vârstă de 79 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu care face accesul în Parcul Industrial Șelimbăr, după care s-a răsturnat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, conform Ora de Sibiu.

În urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul, au rămas încarcerați. Aceștia au fost extrași de echipajele venite în sprijin, dar din păcate erau decedați.

„Cele două persoane au rămas încarcerate. S-au efectuat de urgență manevre de descarcerare. Una dintre persoane fiind în stop cardio-respirator, s-a aplicat de urgență protocolul de resuscitare.

În ciuda eforturilor făcute de salvatori ambele persoane au fost declarate decedate la locul accidentului. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 79 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața și un bărbat de aproximativ 80 ani care nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, spune Raluca Marcu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

O piatră căzută pe o mașină, pe Valea Oltului. CNAIR închide o bandă
CNAIR a anunțat astăzi că se va închide o bandă de circulație pe Valea Oltului, între Lazaret și Turnu Spart, după ce în seara de duminică un bolovan a lovit o mașină, fiind necesară intervenția unei autospecială pentru a o lua din zonă, informează Turnul Sfatului.

Din cauza pericolului cauzat de căderea masivă a pietrelor de pe versant, antreprenorul a luat decizia de închidere a unei benzi de circulație pe DN 7, sectorul Lazaret – Turnu Spart.
Circulația se va desfășura pe câte o bandă, sensurile de mers fiind separate cu stâlpi reflectorizanți”, anunță CNAIR într-o postare pe pagina de Facebook.

Duminică seara, după reluarea traficului pe Valea Oltului, un autoturism a fost lovit de un bolovan care s-a rostogolit de pe munte. Informația a fost confirmată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

”A fost un incident cu o piatră căzută în fața unei mașini, dar au fost avarii minore la radiator. Constructorul a suportat toate cheltuielile de tractare și de reparație a mașinii. Țin să precizez că astfel de incidente au existat și înainte de începerea acestor lucrări. Versantul de acolo este extrem de instabil”, a declarat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Previous Story

Brașov. Poliția Locală a închis 9 restaurante şi cafenele. Ce nereguli au fost găsite

Next Story

Lăsată nesupravegheată, o fetiță de 3 ani a sunat la 112 și a spus că tatăl ei a omorât-o pe mama sa