Un copil de aproape doi ani a murit după ce a căzut peste el un corp de mobilă. Un copil a murit în piscină. Mama şi-a văzut fiul de 3 ani pe fundul piscinei şi a sunat la 112

Last Updated on iulie 23, 2024 Un copil de aproape doi ani a murit după ce a căzut peste el un corp de mobilă. Un copil a murit în piscină. Mama şi-a văzut fiul de 3 ani pe fundul piscinei şi a sunat la 112 1

Un copil de nici doi ani a fost strivit de un corp de mobilier. Cel mic a ajuns la spital în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.

Incidentul s-a petrecut într-o casă din municipiul Bistrița. „La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adus ieri un minor în vârstă de 1 an şi 11 luni în stare critică, prezentând traumatism prin strivire, pe fondul unui accident casnic. Pacientul a fost adus de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă cu manevre de resuscitare în curs, care au fost continuate timp de 45 de minute în UPU-SMURD”, au transmis, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud, conform Stirile Pro Tv.

Se pare că Inspectoratul de Poliție Județeana a deschis un dosar penal în acest caz.
La data de 22 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați, prin S.N.U.A.U.112, cu privire la faptul că într-o casă din Bistrița, un minor a fost accidentat de un corp de mobilier.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un băiețel de 1 an și 11 luni care se afla împreună cu mama lui, de 33 de ani din Feldru, într-un imobil din Bistrița, ar fi fost accidentat de un corp de mobilier care ar fi căzut peste el. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, copilul a decedat. Polițiștii Biroului de Investiții Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Filmul tragediei din Delta Dunării. După ce l-a lăsat nesupravegheat câteva minute, mama şi-a văzut fiul de 3 ani pe fundul piscinei şi a sunat la 112
Tragedie la o pensiune din Delta Dunării. Un băieţel de numai 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina pensiunii în care era cazat împreună cu părinţii. Copilul ar fi fost lăsat nesupravegheat în piscină, într-un colac, în timp ce părinţii stăteau în apropiere, pe şezlonguri. Medicii care au ajuns la faţa locului l-au resuscitat, dar nu au reuşit să-l salveze, scrie Observator TV.

Ieri, la prânz, familia din Roman, judeţul Neamţ, a ajuns la pensiunea din Dunăvățu de Jos cu gândul la o vacanţă fericită. S-au dus la piscina hotelului şi s-au aşezat pe şezlonguri, în timp băieţelul stătea într-o piscină pentru copii, într-un colac. Nu se ştie cum cel mic a ajuns în piscina pentru adulţi, cert este că au fost câteva minute în care copilul a fost lăsat nesupravegheat.

Mama şi-a văzut fiul pe fundul piscinei şi a sunat la 112
La un moment dat, o femeie de 33 de ani, mama copilului, a observat că micuţul se află pe fundul piscinei. A sunat la 112, iar la faţa locului au sosit medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea, dar şi elicopterul SMURD trimis de la Constanţa. În zadar s-au chinuit timp de aproape o oră şi jumătate să-l resusciteze pe cel mic, pentru că, din păcate, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Previous Story

Medic din Brașov, prins în flagrant în timp ce lua mită de la un bătrân de 70 de ani. Ce spune conducerea spitalului

Next Story

A început Caravana Metropolis la Brașov. 6  filme de artă sub cerul liber