Teodora din Brașov este noua concurentă din ”Casa iubirii”

Last Updated on iulie 17, 2024 Teodora din Brașov este noua concurentă din ”Casa iubirii” 1

Frumoasa brunetă este din Buzău, a terminat Liceul de Arte, iar acum este studentă la Facultatea de Muzică din Brașov. Teodora s-a făcut remarcată încă din prima zi, iar susținătorii emisiunii au recunoscut-o imediat de pe TikTok.

Teodora este studentă, însă în timpul liber cântă la evenimente. Se pare că tânăra a moștenit talentul artistic de la mama sa, aceasta fiind la rândul ei solistă. Pe rețelele de socializare, Teodora a postat mai multe videoclipuri în care apare cântând alături de mama ei, dar și singură, fiind îmbrăcată în costum popular, scrie Kanal D.

Bruneta s-a făcut remarcată și pe TikTok, acolo unde a reușit să strângă un număr mare de urmăritori și aprecieri. Teodora este conștientă de frumusețea ei și nu se sfiește să arate asta în diversele filmulețe postate pe această platformă. Datorită popularității de pe TikTok, dar și a frumuseții sale, Teodora a îmbrățișat și job-ul de model, având diverse colaborări și ședințe foto.

Bună! Mă numesc Teodora, am 21 de ani, sunt studentă, dar și solistă în timpul liber. Am venit la această emisiune pentru a căpăta cât mai multe experiențe noi. Mi-aș dori tare mult să am prima mea experiență în camera roșie alături de Antoni.

Ne cunoaștem și sunt convinsă că m-ar familiariza mai bine cu această emisiune”, a spus Teodora, în ediția de marți, 16 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”, conform Kanal D.

Antoni a rămas fără cuvinte în momentul în care a văzut-o pe Teodora în camera roșie. Cei doi se cunosc deja, iar Antoni știe cât de mult și-a dorit aceasta să participe la această emisiune.

Antoni: Ce cauți aici?

Teodora: Știi foarte bine că mi-am dorit să vin la emisiunea asta și că vreau să încerc lucruri noi și mi-am dorit ca prima mea cameră roșie să fie cu tine. Ne cunoaștem, știm cât de bine ne simțim unul în preajma celuilalt. Sunt convinsă că o să-mi transmiți o stare pozitivă și să mai scap puțin de emoții.

Previous Story

Brașov. Cazul celor doi bărbați electrocutați în piscină. “A fost feţita ziua în ea. Seara s-au băgat ei”

Next Story

(Video) Furtună în jumătate de Brașov. Copac doborât în mijlocul șoselei. Temperatura a scăzut brusc de la 34 la 20 de grade Celsius