Brașov. Surse: Doi bărbați au murit electrocutați în piscină

Last Updated on iulie 16, 2024 Brașov. Surse: Doi bărbați au murit electrocutați în piscină 1

Potrivit unor surse, doi bărbați, unul de 21 de ani și celălalt în vârstă de 40, au murit după ce s-au electrocutat în piscină. Tragicul eveniment s-a petrecut azi-nopate în comuna Racoș, scrie Biz Brasov. Unul dintre bărbați s-ar fi împiedicat de un cablu de curent și a căzut cu tot cu acesta în piscină. Celălalt a încercat să-l salveze.

În noaptea de luni spre marți, angajații ISU Brașov au fost solicitați, prin intermediul unui apel la nr. unic 112, pentru a acorda primul ajutor pentru două persoane electrocutate.

Spre locul solicitării au fost direcționate 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, dar și 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Celor două victime li s-au aplicat manevrele de resuscitare conform protocolului, manerve la care, din păcate, nu au răspuns, fiind declarat decesul acestora, conform Radio Brasov FM.

Revenim cu detalii.

Un fost director de bancă a murit electrocutat alături de părinții săi
Trei persoane au fost găsite fără viață, acum o lună, în curtea unei case din colonia Sopor, județul Cluj, lângă o piscină gonflabilă. Autoritățile apuncă victimele au murit electrocutate, iar investigațiile continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale decesului.

Potrivit Adevărul, una dintree victime este Ovidiu Mureșan, în vârstă de 46 de ani, un fost director de bancă și un economist cunoscut în Cluj-Napoca.
Acesta a pierit în tragicul accident alături de părinții săi, în vârstă de 74 și 76 de ani.

Potrivit știrileprotv.ro, în urma investigațiilor la locul tragediei, s-a constatat că cei trei membri ai familiei, fiul în vârstă de 46 de ani și părinții săi în vârstă de 74 și respectiv 76 de ani, au pierit într-un mod tragic din cauza unei instalații electrice improvizate.

Incidentul a avut loc în curtea locuinței lor, unde deasupra unei piscine gonflabile treceau mai multe fire de curent. Se pare că unul dintre fire s-a rupt în timp ce Ovidiu Mureșan se afla în apă, rezultând electrocutarea sa. În încercarea disperată de a-l salva, mama a sărit în ajutorul fiului ei, dar și ea a fost electrocutată mortal. Tatăl lor, martor la tragedie, a intervenit și el, încercând să-i scoată din apă, dar a fost și el victimă a aceluiași accident tragic.

Previous Story

Cod roșu de caniculă prelungit la Brașov. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități

Next Story

Brașov. Cum au murit doi bărbaţi electrocutaţi în piscină. S-au întors din Franța, de la muncă