Mama fetei ucise de urs a rugat-o să renunțe la drumeție. „A mai fost odată cu o prietenă și a fost fugărită de un urs”

Last Updated on iulie 11, 2024 Mama fetei ucise de urs a rugat-o să renunțe la drumeție. „A mai fost odată cu o prietenă și a fost fugărită de un urs” 1

Mama fetei ucise de urs a dezvăluit că fiica sa a mai fost o dată fugărită de ur, era în drumeție cu o prietenă. Ea a rugat-o să nu meargă pe munte, dar aceasta nu a ascultat-o.

Am vorbit cu ea, nu m-a sunat ea, eu o sunam mereu. Eu o sunam că eram preocupată cu muntele ăsta. Am sunat-o şi i-am zis: «ia, nu te du, te rog, nu te du!».
I-am spus să aibă grijă și ea a spus «nu, că m-ai ținut mereu mai strâns și acum vreau să mă duc, să fac o experiență de-asta».

Şi i-am spus: «Dacă te duci, ai te rog grijă cu urşii, ai te rog grijă la râpe, la toate, că e foarte periculoasă perioada asta».
Îi plăcea să meargă, dar din câte am mai aflat de la tatăl ei, că mie nu mi-a zis, a mai fost odată cu o prietenă și a fost fugărită de un urs”, a spus mama fetei, potrivit antena3.ro.

Tânăra de 19 ani a fost ucisă de un urs pe traseul montan Jepii Mici, din Munții Bucegi, în timpul unei drumeții cu iubitul ei. Tânărul de 22 de ani nu a putut face nimic pentru a o salva.

Tatăl Dianei Maria, tânăra ucisă de urs la Bușteni, a transmis un mesaj de-a dreptul cutremurător. Bărbatul susține că 9 iulie a fost ziua cea mai dureroasă din viața sa, atunci când a aflat că fiica lui a murit.

Cu inima sfâșiată, bărbatul a publicat un mesaj de rămas bun prin care a precizat că Diana nu va fi uitată niciodată. „Cu inimile sfâșiate, anunțăm că în data de 9 iulie am trăit cea mai dureroasă zi din viețile noastre. Draga noastră fiică ne-a părăsit în cel mai tragic mod posibil. Drum lin către cer, iubita noastră… Nu te vom uita niciodată. Lacrimile noastre vor curge mereu pentru tine, iar amintirea ta va rămâne veșnic în inimile noastre.😭😭😭”, a transmis tatăl tinerei ucise de urs, conform bzi.ro

Previous Story

O elevă care speră să ia 5 la BAC vrea să dea la Medicină. „Nu sunt pasionată de absolut nimic. De-aia nu știu și mă iau după mama”

Next Story

Brașov. Zonele de risc unde poți întâlni urși. Primar: „Cine hrănește urșii să facă măcar trei luni de închisoare. Ca la Braşov se întâmplă şi la Siriu”