Brașoveanca de 41 de ani, dată dispărută după ce plecase la un interviu în Belgia, a fost găsită de polițiști

Last Updated on iulie 10, 2024 Brașoveanca de 41 de ani, dată dispărută după ce plecase la un interviu în Belgia, a fost găsită de polițiști 1

O brașoveancă a fost dat dispărută de familie după ce ar fi plecat în Belgia și nu ar mai fi dat niciun semn de viață. Polițiștii spun că au găsit-o pe femeie.

„La data de 10 iulie a.c., în urma activităților de cooperare polițienească internațională, o femeie, de 41 de ani, care ar fi plecat voluntar, în cursul zilei de 25 iunie a.c. de la locuința de domiciliu, din municipiul Brașov, cu destinația Belgia, a fost depistată pe teritoriul statului Egipt”, a anunțat, în această seară, IPJ Brașov, conform mytex.ro.

Familia Sabinei știa despre aceasta că pleacă în Belgia pentru un interviu de angajare. Apoi, nu a mai putut fi contactată de rude. Oamenii au aflat ulterior că femeia își luase în secret și bilet de avion spre Egipt, cu întoarcere în România în 28 iunie, dată la care însă nu a revenit acasă.

După ce, de câteva luni, nu mai avea loc de muncă, Sabina Aurelia Tomescu le-a spus apropiaților că vrea să plece să se angajeze în Belgia. Femeia, care vorbea limba germană și lucrase pentru o companie în domeniul facturării, și-a anunțat familia că va pleca la Bruxelles, unde ar fi trebuit să susțină un interviu la o firmă. Sabina a plecat la Bruxelles pe 24 iunie, dar, după două zile, apropiații nu au mai putut lua legătura cu ea. Sabina s-a conectat pe WhatsApp pe 26 iunie, iar de atunci are telefonul închis, lucru care i-a îngrijorat pe cei apropiați, transmite brasov.net.

Femeia avea un abonament cu acces la roaming și petrecea mult timp online. Având în vedere că tatăl său este în vârstă, iar relația lor nu era oricum prea apropiată, sora și cumnatul femeii au demarat o serie de investigații pe cont propriu, pentru a afla ce s-a întâmplat cu Sabina. Când s-au dus la apartamentul Sabinei, au făcut o descoperire care nu i-a liniștit deloc, dimpotrivă i-a îngrijorat și mai mult.

Aceștia au găsit dovezi care indică faptul că Sabina le-a ascuns scopul real al plecării ei din țară. Factura pentru biletele de avion arată traseul acesteia și faptul că femeia a făcut doar o scurtă escală la Bruxelles, unde ar fi susținut acel interviu de angajare, dar pe care nu l-a trecut, și că de acolo a plecat în Egipt.

Previous Story

Tânără atacată de urs era în apel 112 cu Salvamontul. „Totul s-a derulat în direct, dispecerul 112 era în telefon”

Next Story

Bărbat atacat de urs pe Transfăgărășan. S-a oprit să facă poze cu el. Ursul nu a fost de acord