Brașov. George Scripcaru susține că USR vrea un post de viceprimar pentru Allen Coliban

Last Updated on iunie 13, 2024 Brașov. George Scripcaru susține că USR vrea un post de viceprimar pentru Allen Coliban 1

George Scripcaru a publicat astăzi un schimb de mesaje între un consilier USR și unul PNL. Consilierul USR a încercat o negociere pentru postul de viceprimar care să-i fie atribuit lui Allen Coliban, ca un semn de pace în Brașov. George Scripcaru a refuzat pacea.

În timp ce Allen Coliban cere repetarea alegerilor la Brașov, aplică pentru un post de viceprimar (subalternul meu) prin intermediul lui Sebastian Ichim, consilier local USR. Citiți un dialog uluitor dintre acesta și Ciprian Chiricheș, consilier local PNL (pe whatsapp, mai jos – n.r.)”, a precizat George Scripcaru, pe pagina sa de Facebook, cel ce a câștigat alegerile pentru funcția de primar al Brașovului din partea PNL-PSD.

„Oare ce părere are USR Brașov?”, a mai afirmat George Scripcaru.

Brașov. George Scripcaru susține că USR vrea un post de viceprimar pentru Allen Coliban 2 Brașov. George Scripcaru susține că USR vrea un post de viceprimar pentru Allen Coliban 3 Brașov. George Scripcaru susține că USR vrea un post de viceprimar pentru Allen Coliban 4

Sesizarea lui Coliban, admisă în parte. Unde se renumără voturile?
Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului (BECM) Brașov, a anunțat că în urma sesizării depuse de candidatul Allen Coliban, a admis, în parte, cu majoritate de voturi, sesizarea acestui reclamantului. Astfel, BECM a dispus renumărarea voturilor pentru funcția de consilier local la secția 31 și renumărarea voturilor pentru funcția de primar, consilier local, președinte al Consiliului Județean Brașov și consilier județean la secția 169, anunță brasovmetropolitan.ro.

În urma sesizării depuse de candidatul Allen Coliban, Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 1 Brașov a admis, în parte, cu majoritate de voturi, sesizarea acestui candidat. Astfel, BECM a dispus renumărarea voturilor pentru funcția de consilier local la secția 31 și renumărarea voturilor pentru funcția de primar, consilier local, președinte CJ și consilier județean la secția 169.

Previous Story

Se redeschide Cabana de la vârful Omu, din Bucegi. Ioan Stoenica: „Ea va fi gestionată anul acesta (cel puțin) de oameni noi: nepotul cabanierului de la Mălăiești și soția lui, cu experiență ca bucătari și parte dintr-o familie cu mai mulți cabanieri”

Next Story

(Foto) S-a deschis Casa hobbiților, la 2 ore de Brașov. „Sunt peste 600 de metri pătrați construiți sub pământ. Practic, peste casă am adus vreo 700 de camioane cu pământ”