Ursoaică cu doi pui, filmată pe o stradă din Predeal. Urs filmat și în centrul stațiunii Poiana Brașov

Last Updated on iunie 12, 2024 Ursoaică cu doi pui, filmată pe o stradă din Predeal. Urs filmat și în centrul stațiunii Poiana Brașov 1

O ursoaică împreună cu cei doi pui ai săi a fost observată ieri seară pe o stradă din Predeal. Zilele trecute, un urs a fost filmat și în Poiana Brașov.

În imaginile de pe camerele de supraveghere se poate vedea cum unul dintre pui coboară dintr-un copac, în timp ce mama acestuia încearcă să sară un gard, scrie Observator Tv.

Câteva secunde mai târziu, ursoaica ajunge în stradă, urmată de pui. După ce patrulează zona pentru un moment, acestea sar înapoi gardul şi se fac nevăzuţi.

În ultima perioadă, Regii Carpaţilor au început să coboare tot mai frecvent în localităţile montane. În urmă cu două seri, un alt urs a fost filmat într-o zonă din Poiana Braşov.

Un urs care a fost surprins, luni seară, 10 iunie, în centrul staţiunii Poiana Braşov. Animalul, un exemplar tânăr, circula nestingherit pe străzi, cel mai probabil în căutare de hrană, scrie G4Media.

Animalul a fost filmat dintr-o mașină, iar o persoană îi admiră conduita: ”Trece pe trecerea pentru pietoni, e foarte civilizat. Așa e la noi în Poiană!”, spune cea care îl filmează.

Este urmărit pentru a vedea dacă ajunge chiar până în dreptul secției de poliție, însă ursul alege să plece într-o parcare a unui hotel.
Roxana Cojocea, cea care a filmat ursul spune că în zonă, la acea oră, erau și turiști la o terasă pe lângă care acesta a trecut.

Aflaţi în căutare de hrană, urşii au început să coboare tot mai des din munţi în Poiana Braşov, dar și în alte stațiuni și zone din România. Aceștia caută în special locuri unde se depozitează gunoaiele.

 

Previous Story

Planul criminal al unui cuplu: tânăra găsită moartă, în valiză, şi sora ei, bătută crunt şi sechestrată, erau forţate să se prostitueze

Next Story

Strat de gheaţă de un metru în curtea unei gospodării, după o furtună cu grindină