S-a deschis Transfăgărășanul. DRDP Braşov: „Începând cu ora 07:00 se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan, inclusiv în zona alpină”

Last Updated on iunie 7, 2024 S-a deschis Transfăgărășanul. DRDP Braşov: „Începând cu ora 07:00 se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan, inclusiv în zona alpină” 1

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a comunicat că începând cu această dimineață, de la ora 7, traficul rutier pe Transfăgărășan a fost deschis. Circușația între Bâlea Cascadă şi Piscul Negru este permisă doar între orele 7.00 şi 21.00.

De vineri, 07.06.2024, începând cu ora 07:00 se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) şi Piscul Negru (AG). Precizăm că circulaţia va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 07:00 – 21:00, iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiţii de siguranţă”, a transmis DRDP Braşov, conform Turnul Sfatului.

Drumarii cer şoferilor să circule cu atenţie, mai ales având în vedere că anul acesta a crescut numărul urşilor care se deplasează şi chiar staţionează pe partea carosabilă.

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, face apel către turiști să nu hrănească urșii din zonă. ”În cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiţii de siguranţă. Fac apel din nou apel la cei care tranzitează Transfăgărăşanul să nu încerce să hrănească urşii care staţionează în zona drumului pentru a nu provoca reacţii periculoase din partea acestora”, a transmis, la rândul său, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, citat de Observator Tv.

Previous Story

Brașov, orașul preferat de români pentru relocare: natură, educație și oportunități

Next Story

Noi imagini cu tinerii români luați de ape în Italia. Un pompier și-a riscat viața pentru a-i salva