(Foto) Inundație și aluviuni pe Magistrala Brașov – Sighișoara! 3 trenuri oprite

Last Updated on iunie 3, 2024 (Foto) Inundație și aluviuni pe Magistrala Brașov - Sighișoara! 3 trenuri oprite 1

Circulația feroviară este oprită la această oră între stațiile Beia și Mureni, secția de circulația Brașov – Sighișoara, din cauza apelor și a aluviunilor care au acoperit calea ferată, în zona localității Archita, informează Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

„Până la retragerea apelor și verificarea terasamentului de către personalul feroviar, deplasat deja la fața locului, trei trenuri de călători – IRN 12346 (București Nord – Episcopia Bihor), R 3536 ( Mediaș – Brașov) și R 3503 (Brașov – Mediaș) staționează temporar în Archita, respectiv în Beia.

Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor în zona localității Archita, condiționate de retragerea apelor, și reluarea circulației în condiții de siguranță”, au transmis reprezentanții CFR, conform Europa FM.

(Foto) Inundație și aluviuni pe Magistrala Brașov - Sighișoara! 3 trenuri oprite 2

(foto digi 24)

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este blocat pe Magistrala 300 între stațiile Beia și Mureni, la limita dintre județele Brașov și Mureș, din cauza aluviunilor care au ajuns pe terasamentul căii ferate. Potrivit sursei citate, se estimează reluarea circulației feroviare după ora 20.00. Vezi și: Echipele DEER, în alertă, scrie mytex.ro.

Previous Story

Video Brașov. S-a redeschis piscina Pănicel. „Apa incalzita la 25 de grade, 200 de sezlonguri”

Next Story

(Video) Mărturiile italienilor care le-au găsit pe Patrizia şi Bianca moarte. “M-am apropiat de ea să îi spun că sunt acolo, dar nu mi-a răspuns”