Brașov. Eveniment special dedicat celor mici, la Aerodromul Ghimbav, de 1 iunie

Last Updated on iunie 1, 2024 Brașov. Eveniment special dedicat celor mici, la Aerodromul Ghimbav, de 1 iunie 1

Aeroclubul Teritorial „Iosif Șilimon” din Brașov îi invită pe cei mici să descopere lumea fascinantă a aviaţiei, sâmbătă, 1 iunie, la Aerodromul Ghimbav. Evenimentul include o expoziţie statică a tehnicii de zbor și demonstraţii, iar la fața locului vor fi și spaţii de joacă pentru copii.

De asemenea, vizitatorii se vor avea la dispoziție și o zonă de food court, unde vor putea lua masa.
Descoperă copilul din tine și bucură-te alături de noi! Aeroclubul României vă invită pe 1 iunie la un eveniment special dedicat celor mici. Veniți alături de noi la Aerodromul Ghimbav și descoperiți lumea fascinantă a aviaţiei.

Ce am pregătit pentru voi:
expoziție statică a tehnicii de zbor
demonstrații și desfășurarea unei zile normale de zbor
surprize şi activități pentru copii
food court
spaţii de joacă pentru cei mici.
Vă promitem o zi plină de bucurie, aventură și momente de neuitat! Nu ratați această ocazie de a petrece Ziua Copilului într-un mod unic și captivant. Vă așteptăm cu drag!”, transmit reprezentanții Aeroclubului Teritorial „Iosif Șilimon” din Brașov, pe pagina de Facebook, conform brasov.net.

Evenimentul de la Aerodromul Ghimbav va începe la ora 10:00.

De 1 iunie, toți copiii sunt așteptati cu intrare gratuită la Muzeul de Etnografie Brasov și la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului
Sâmbătă, 1 iunie, toți copiii sunt așteptati cu intrare gratuită la Muzeul de Etnografie Brasov și la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, scrie Transilvania 365.ro

Această zi este dedicată micilor exploratori care sunt dornici să descopere și să învețe despre frumoasele costume tradiționale din zonă, despre obiceiuri și meșteșuguri și despre istoria locală.
Așadar, toți copiii sunt așteptați cu drag la muzeu!

Previous Story

Video Brașov. 6 persoane rănite într-un autobuz RATBV, după o frână bruscă

Next Story

Brașov. Ce artiști vin la Big Little Festival – Festivalul familiei, de la Râșnov