Brașov. Ioan Abrudan a fost reales rector al Universității Transilvania

Last Updated on februarie 1, 2024 Ioan Abrudan a reușit să își învingă adversarii și să își securizeze un nou mandat în fruntea instituției de învățământ superior pentru încă cinci ani. Practic, Abrudan va conduce universitatea până în anul 2029, scrie brasov.net.

Pentru poziția de rector s-au înscris în campania electorală 3 universitari, iar în urma scrutinului, rectorul în funcție Ioan Vasile Abrudan a rămas pe poziția pe care o deține din 2012.

Brașov. Ioan Abrudan a fost reales rector al Universității Transilvania 1

Astfel, după centralizarea voturilor, profesorul doctor inginer Ioan Vasile Abrudan a fost votat de 496 membri comunității academice,( 79,87%), conferențiarul doctor Florin Isaia a convins 70 de universitari (11,27%), iar profesorul universitar Tiberiu Foriș a avut doar 55 de voturi (8,86%), conform Biz Brasov.

Având în vedere numărul de voturi obținute, se declară ales la funcția de Rector al Universității Transilvania din Brașov prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan”, a anunțat Biroul electoral pe universitate, reprezentat de președinta Andreea Catălina Ciurea, conform mytex.ro.

Previous Story

Un elev cu nota 2 la purtare va primi 3.000 de euro, daune morale, de la școală, după o postare pe Facebook

Next Story

Generalul Gheorghiță Vlad: „Tinerii noștri nu sunt educați de pe băncile școlii în spiritul patriotic, cum am fost învățați cei de vârsta noastră”