Video Brașov. Vlad Petreanu: „Mi-a scris doamna cu paharul. Pare că regretă gestul și a înțeles ce era de înțeles. Mesajul ei”

Last Updated on ianuarie 30, 2024 Reprezentanții restaurantului Ursul Carpatin din Brașov au venit cu explicații după ce o angajată, pentru un video pe Tik Tok, a aruncat un pahar pe Republicii. Într-un video nou, se văd acum și angajații cu măturile care fac curățenie.

Vlad Petreanu: „Mi-a scris doamna cu paharul. Pare că regretă gestul și a înțeles ce era de înțeles. M-a rugat să dau jos postarea cu pricina. De acord, ajunge o măciucă la un car de oale.

Video Brașov. Vlad Petreanu: „Mi-a scris doamna cu paharul. Pare că regretă gestul și a înțeles ce era de înțeles. Mesajul ei” 1

Mesajul ei:
“În urma multor întrebări referitoare la ce anume se întâmplă cu paharul ..în momentul în care pastele sunt servite …a zecilor sau sutelor de întrebări …răspunsul trebuia să fie clar pt mulți dintre noi …și anume merge la bucătărie categoric la spălat ,produs servit în restaurantul nostru la îndrumarea ospătarului ,acesta ocupându se de tot.

Gestul ironic a fost doar un răspuns lipsit de vre un sens real în activitatea de zi cu zi ! Lăsând la o parte acest lucru ,după filmare evident totul s a strâns ,intr un video existent în propriul folder !

Puțini nu știu ca vis a vis de locația noastră a existat 7 ani în construcții o clădire monument istoric ,unde praful sau mizeria nu era un impediment pt noi în centrul istoric și chiar zilnic ne preocupam ca și acum de curățarea străzii ! Totul trebuia tratat ca un pamflet și ca un exemplu ce nu există în viața reală !

Nu a creat un pericol pt nimeni sau nu a deranjat pe nimeni în acele 15 sec cat au stat cioburile pe jos ! Există camere de luat vederi montate pe clădirea noastră ce au surprins tot procesul de curățare!

Asemenea acțiuni nu sunt parte din activitatea noastră ! Doar ca mulți au înțeles ca acest lucru se întâmplă mereu ! Încă un lucru ,greșeala mea a fost ca am scos din context doar prezentarea actului în sine … în loc să explic înainte ca nu este nevoie sa mai întrebați ce se întâmplă cu paharul după servire ,deoarece ospătarul preia toată acțiunea !

Clientul este doar servit ! Am prezentat doar ironia în spirit de glumă fără să prezint subiectul pt care a existat acest gest ,repet fără ca corespondent în viața reală! În timp ce au V am distras atenția cu acest gest ,cu scuzele de rigoare ..multe altele grave în țara asta se petrec ! Și nu este ușor în vremurile acestea să susții un business și să faci eforturi nu 12h pe zi …poate mai multe !

Mulți dintre clienții noștri pot confirma prezența mea mai mereu la restaurant !poate din exterior lucrurile par roz însă doar cine nu are o activitate în acest domeniu nu înțelege! Dacă toată problem ar sta în acest gest …înseamnă ca s a rezolvat cazul! Nu este nici o alta problema grava in aceasta tara decat un pahar care a stat 15 sec spart pe jos!
Mulțumesc “

@ursulcarpatinbrasov #iubimbrasovul #brasov🇷🇴 ♬ sunet original – 🐻Ursul Carpatin Brasov🐻

Previous Story

Tatăl din Braşov care şi-a sechestrat bebeluşul de 5 luni i-a rupt mâna unui polițist în timpul intervenţiei

Next Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache: Brașov, 15 Noiembrie 1987, devine filă de istorie în manualele școlare!