Tatăl din Braşov care şi-a sechestrat bebeluşul de 5 luni i-a rupt mâna unui polițist în timpul intervenţiei

Last Updated on ianuarie 30, 2024 Scandal monstru cu mascaţii, după ce un bărbat şi-a sechestrat bebeluşul de 5 luni în urma unei dispute cu soţia. Femeia a sunat la 112. În timpul intervenţiei, individul i-a rupt mâna unuia dintre poliţisti. Copilul se află în afară oricărui pericol, iar tatăl este acum reţinut.

Incidentul s-ar fi petrecut după o petrecere în casa celor doi soţi alături de un alt cuplu, în Zărneşti. Bărbatul ar fi consumat mai multe pahare cu alcool, iar când prietenii lor au plecat, a dat-o afară şi pe soţia sa. Speriată că bărbatul a rămas singur cu bebeluşul lor şi nu mai poate să intre în casă, femeia a sunat la 112.

Tatăl din Braşov care şi-a sechestrat bebeluşul de 5 luni i-a rupt mâna unui polițist în timpul intervenţiei 1

Poliţiştii au cerut sprijinul mascaţilor, care au ajuns la faţa locului împreună cu un negociator. După lungi discuţii, bărbatul de 27 de ani a fost convins de un ambulanţier să-i dea copilul. Imediat a urmat un scandal monstru cu agenţii, care au folosit spray lacrimogen ca să-l calmeze pe individ.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Totul s-a întâmplat într-o zonă izolată şi greu accesibilă din Zărneşti, judeţul Braşov. Bărbatul l-a lovit pe poliţişt şi i-a rupt antebraţul imediat ce oamenii legii au încercat imobilizarea lui.

Femeia lucrează ca asistentă la Spitalul Judeţean Braşov, iar bărbatul nu are un loc de muncă stabil. Fetiţa de 5 luni se află în afara oricărui pericol, în grija mamei.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Braşov nu au făcut publică nicio informaţie legată de modul în care au acţionat la acest caz membrii echipajului de ordine publică trimis la faţa locului de la Poliţia Oraşului Zărneşti.

Percheziţii într-un dosar de camătă, în Braşov. Interlopii cereau dobânzi chiar și de 50%

Poliţiştii braşoveni de Investigaţii Criminale au efectuat, luni, patru percheziţii domiciliare în oraşul Zărneşti, într-un dosar de camătă, în urma acestora fiind puse în aplicare două mandate de aducere.

Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul anului 2023, persoanele bănuite de savârşirea infracţiunilor de camătă ar fi acordat împrumuturi, percepând o dobândă de până la 50%. Astfel, la data de 29 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Braşov şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară şi 2 mandate de aducere pe raza judeţului Braşov“, se arată într-un comunicat transmis, luni, de IPJ Braşov, conform Stirile Pro Tv.

Cu ocazia desfăşurării percheziţiilor domiciliare au fost ridicate mai multe telefoane mobile, bunuri, valori şi înscrisuri, sume de bani în valoare de aproximativ 30.095 lei, 2.070 euro, 40 lire sterline, un autoturism şi carduri bancare.

Previous Story

Brașov. Elevi bătuți la o școală de elită, de un an de zile. „Au fost niște bătăi cu niște găști de copii, pe acolo, au dat foc la o toaletă, copiii sunt bătuți prin curtea școlii, prin clase”

Next Story

Video Brașov. Vlad Petreanu: „Mi-a scris doamna cu paharul. Pare că regretă gestul și a înțeles ce era de înțeles. Mesajul ei”