(Video) După ce a fost concediat de șefii români, un srilankez a furat un seif cu 20.000 de lei din Mall. A fost prins pe aeroport, încercând să fugă cu banii

Last Updated on ianuarie 29, 2024 Un fost angajat al unui fast-food dintr-un mall a furat un seif cu aproape 20.000 de lei după ce șefii săi l-au concediat. Angajatul este din Sri Lanka și a fost arestat pentru 30 de zile.

La data de 27 ianuarie 2024, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 6 au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 19.600 de lei”, anunţă Poliţia Capitalei, potrivit Observator.

(Video) După ce a fost concediat de șefii români, un srilankez a furat un seif cu 20.000 de lei din Mall. A fost prins pe aeroport, încercând să fugă cu banii 1

Conform sursei citate, în data de 20 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către managerul unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, în intervalul 19/20 ianuarie 2024, între orele 22.00-07.30, din incinta unui restaurant cu punct de lucru în Sectorul 6 ar fi fost sustras un seif metalic, în care se aflau peste 19.600 de lei.

Bărbatul a fost reținut pe Aeroportul Otopeni, sâmbătă, când voia să se întorcă în Sri Lanka.

La data de 27 ianuarie 2024, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 6 au reținut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 19.600 de lei. (…)

La data de 27 ianuarie 2024, bănuitul a fost depistat în incinta unui aeroport din Capitală și a fost condus la audieri.În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.”, conform Poliției Capitalei, scrie Adevarul.

O menajeră româncă ce a furat din casa în care lucra vrea să o dea în judecată pe proprietara păgubită

O menajeră româncă i-a luat prin surprindere pe membri unui grup de Facebook unde utlilizatorii cer sfaturi de natură legală. Femeia în vârstă de 28 de ani susține că a furat o bijuterie din casa în care lucra, dar ea este cea care ar trebui să primească daune. Mai mult decât atât, este curioasă dacă o poate da în judecată pe proprietara păgubită.

Potrivit postării prin care explică situația, în urmă cu o lună, ea ar fi găsit în casa în care face curat un lănțișor de aur de 14 karate. Pentru că l-a găsit aruncat pe jos, menajera care a postat sub anonimat, spune că l-a luat și l-a amanetat.

De asemenea, ea ar fi folosit bani pentru a-și repara acoperișul, dar la scurt timp a fost contactată de proprietara casei. Femeia ar fi văzut pe camera de supraveghere gestul menajerei și a amenințat-o că în cazul în care nu îi restituie bijuteria, o va da pe mâna poliției.

Acum o lună am fost la o doamnă să fac curățenie… când ștergeam praful am găsit în spate o cutie de bijuterii, un lanț de aur galben de 14 k scria pe el. Era băgat într-o punguță și aruncat în spate … l-am luat fiind aruncat așa acolo.

Doamna m-a sunat acum, după o lună și m-a întrebat că nu l-am văzut? I-am zis că nu. Și s-a uitat pe camerele de luat vederi și m-a văzut. A zis că dacă nu-i duc lanțul înapoi se duce la poliție cu filmarea. Eu nu mai pot să îl dau înapoi pentru că l-am vândut, iar banii i-am investit în renovare acoperiș… ce pot păți? Dacă mă prinde poliția, mă arestează?“, a întrebat aceasta pe grupul de Facebook Sfaturi de la avocați.

Cum era de așteptat, postarea ei bizară a stârnit o mulțime de reacții, care însă nu au fost pe placul ei. În loc să găsească înțelegere în utilizatorii de pe rețelele sociale, menajera a fost trasă la răspundere pentru fapta ei.

„Păi bă nene, d-ta nu ți-ai dat seama că lanțul era pus intenționat acolo? Eu știu povesti de cazul ăsta. Aproape 90% din proprietari fac placa asta, să verifice dacă omul pe care-l primesc în casă e de încredere. Cum s-ar spune: ai mușcat momeala”, i-a spus un utilizator.

Însă răspunsul menajerei a fost cu atât mai surprinzător. „Pot să o dau în judecată?” a fost întrebarea adresată de menajera deranjată de ideea că i-ar fi putut organiza un flagrant.

Cel mai rușinos și urât lucru, sa pui mâna sa furi omului din casă mi e rușine mie de rușinea ta” sau „Păi câte grame avea de ți-ai făcut acoperișul……???? De asta se pierde încrederea în oameni. Și așa ne ducem în jos. Bani inapoi mii de scuze și poate poate scapi cu bunătatea doamnei să nu îți facă plangere. 3 ani ca popa”, mai sunt câteva dintre răspunsurile primite de femeie la postarea în care cere sfaturi, potrivit Antena 1.

Previous Story

Brașov. Parcare subterană la Gară. 60.000 de euro un loc de parcare pentru o mașină de 1.000 de euro. Merită? „Oricine își poate lua un hârb cu 500 de euro sau cu 1000 de euro și să-l parcheze unde vrea, când vrea, în orice condiții, pe trotuare ș.a.m.d, parcare gratis la bordură”

Next Story

Vânzarea unei case vechi de 130 de ani a provocat reacții vehemente. „Cu alte cuvinte, anunțul trebuia să sune așa: am un teren pe care mai am ceva ce mă incomodează, vă rog să mă scăpați de gunoi și să plătiți 3.000 euro“