Brașov. Veselie la Ridicări Auto. Au ridicat 16 mașini într-o zi și au obosit. Când se vor ocupa de sutele de autoturisme parcate pe trotuarele din oraș? Niciodată?

Last Updated on decembrie 28, 2023 Un alt comunicat nostim al Primăriei Brașov în ceea ce privește serviciul de ridicări auto. Primăria anunță că s-au ridicat doar 429 de autoturisme în două luni, cu o zi „record” cu 16 autoturisme ridicate. În condițiile în care sunt sute de autoturisme care parchează zilnic pe totuare. Un serviciu serios de ridicări auto se ocupa de toate autoturismele parcate pe trotuare, care pun în pericol viața copiilor, a celor în vârstă, obligați să circule pe șosea. Din păcate, într-un oraș verde ca Brașovul prioritate au mașinile, nu copiii și bătrânii. Viața lor este egală cu zero în ochii autorităților.

„429 de vehicule parcate neregulamentar au fost ridicate de pe domeniul public în cele două luni și jumătate de când funcționează serviciul de ridicări auto
🏗️🚘⛔În cazul altor 42 de mașini, șoferii au fost sancționați cu două puncte amendă și două puncte penalizare, fără a mai plăti taxele de ridicare, transport și depozitare, deoarece au revenit la vehicul înainte de începerea operațiunii de ridicare.

Brașov. Veselie la Ridicări Auto. Au ridicat 16 mașini într-o zi și au obosit. Când se vor ocupa de sutele de autoturisme parcate pe trotuarele din oraș? Niciodată? 1

🏗️🚘⛔Și în weekendul care tocmai a trecut serviciul a fost solicitat. Au fost ridicate 50 de autovehicule, mai ales la solicitarea unor cetățeni care au reclamat Poliției Locale diferite situații. Ziua cea mai aglomerată a fost sâmbătă, 23 decembrie, când au fost ridicate 16 vehicule” scriu cei de la Primărie pe Facebook.

Poliția Locală și operatorul care asigură serviciul de ridicare a autoturismelor staționate neregulamentar continuă intervențiile pentru creșterea siguranței pietonale și rutiere prin ridicarea autoturismelor care staționează pe treceri de pietoni, blochează vizibilitatea în intersecții, circulația pe trotuare, benzile de circulație (mai ales acolo unde există o singură bandă pe sens, delimitată cu linie continuă de banda de pe sensul opus), accesul către intrările din blocuri etc.

Din 16 octombrie, când serviciul a început să funcționeze, au fost ridicate 429 de vehicule. În cazul altor 42 de mașini, șoferii au fost sancționați cu două puncte amendă și două puncte penalizare, fără a mai plăti taxele de ridicare, transport și depozitare, deoarece au revenit la vehicul înainte de începerea operațiunii de ridicare.

Și în weekendul care tocmai a trecut serviciul a fost solicitat. Au fost ridicate 50 de autovehicule, mai ales la solicitarea unor cetățeni care au reclamat Poliției Locale diferite situații, mai transmit cei de la Primărie.

Cei de la ridicări auto sunt cei mai fericiți angajați din Brașov. 3-5 mașini ridicate zilnic, ca să nu obosească. Singura lor problemă o reprezintă durerile de gât, de la atâta întors capul când văd mașini parcate pe trotuare. Sucitul gâtului ar trebui introdus ca boală profesională pentru angajații de la ridicări auto.

Previous Story

Brașov. Farmaciile și spitalele care vor avea program non-stop în ajun de Revelion

Next Story

Brașov. Dan Grigorescu, furios pe consilierii locali care au refuzat un patinoar gratuit pentru copii din partea miliardarului Ion Țiriac. „Dispreț față de cetățenii Brașovului”