Avea doar 11 ani. Copil carbonizat la Ferma Dacilor. Era fiul patronului și hocheist la Corona Brașov

Last Updated on decembrie 27, 2023 Victor Dinicu, de doar 11 ani, era fiul patronului pensiunii care a luat foc, luni, în localitatea din județul Prahova. Trupul carbonizat al copilului a fost găsit în această dimineață de salvatori, scrie Radio Brasov FM.

Băiatul era un hocheist promițător și făcea partea din echipa sub 13 ani a clubului Corona Brașov. Acesta începuse să joace hochei la Academia Țiriac și se transferase de curând la formația Under 13 de la Corona. Visul lui Victor, potrivit colegilor, era să prindă echipa de Pee Wee de la Turneul Internațional din Quebec, Canada, în anul 2025.

Avea doar 11 ani. Copil carbonizat la Ferma Dacilor. Era fiul patronului și hocheist la Corona Brașov 1

Opt persoane și-au pierdut viața în incendiul devastator de la pensiunea Ferma Dacilor. Șapte dintre acestea au vârste cuprinse între 12 și 23 de ani. Cea de-a opta victimă este un bărbat de 48 de ani, tatăl care a intrat în foc în încercarea de a-și salva cei doi copii blocați. Din nefericire, niciunul dintre ei nu a mai reușit să scape cu viață.

Avea doar 11 ani. Copil carbonizat la Ferma Dacilor. Era fiul patronului și hocheist la Corona Brașov 2

Cuvintele nu-și găsesc drumul către inimile și sufletele părinților atât de îndurerați, gândurile și compasiunea noastră nu pot ușura durerea acestor zile. Când se stinge un copil nu-ți mai revii niciodată. Încerci doar să trăiești fără el, dar va rămâne pentru totdeauna în inimile, în gândurile părinților, dar și în aminitirile colegilor hocheiști. Îngerii să îi vegheze lui Victor, micul și inimosul hocheist, drumul lin către cer. Condoleanțe!”, este mesajul transmis de Federația Română de Hochei.

Bunica lui Victor a mărturisit că fiica sa a simțit miros de fum, și-a trezit soțul și a ieșit din clădire cu unul dintre fiii lor, în timp ce altul a rămas în flăcări.

Avea doar 11 ani. Copil carbonizat la Ferma Dacilor. Era fiul patronului și hocheist la Corona Brașov 3

Aceasta nu a putut ajunge la Victor, pentru că se afla în altă încăpere. Spera că îl va găsi și pe el afară, însă din nefericire, a rămas în clădire și nu a mai putut fi salvat. A fost găsit fără suflare de pompieri.

Fiica mea este soția patronului. A simțit că iese fum și l-a sculat pe el (n.r. – pe patronul pensiunii) și a zis: este fum în cameră. Așa au reușit și s-au salvat”, a declarat bunica lui Victor la Antena 3, scrie Biz Brasov.

Avea doar 11 ani. Copil carbonizat la Ferma Dacilor. Era fiul patronului și hocheist la Corona Brașov 4

A fost extrasă cea de-a șaptea victimă, decedată (minor). Se continuă acțiunea de căutare”, a transmis Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), scrie Europa Libera.

În acest moment pompierii continuă căutările pentru găsirea ultimei persoane dispărute.

Inițial, opt persoane au fost declarate dispărute în urma incendiului care a afectat marţi dimineață pensiunea Ferma Dacilor. 26 de oameni se aflau în pensiune în momentul în care au izbucnit flăcările.

Previous Story

Update. Incendiu Ferma Dacilor. A intrat în flăcări să-și salveze copiii și n-a mai ieșit. Căutările continuă

Next Story

Supraviețuitoare din infernul de foc de la Ferma Dacilor. „Am ieșit și am văzut un foc extins. Era de-a lungul întregii pensiuni. A venit o doamnă cu un copil și a rugat-o să țină copilul că vrea să se ducă să-l salveze și pe celălalt copil”