Camelia Potec, despre Brașov: „Locul în care a trăit și de unde vine tatăl meu”

Last Updated on decembrie 20, 2023 Camelia Potec a luat parte la Gala Campionilor de la Brașov, unde a fost premiată și unde a mers cu soțul și cu fetița cea mare. Camelia Potec nu a putut lipsi de la un eveniment important organizat la Brașov, chiar dacă are o fetiță de două luni acasă.

Sportiva susține că din acest oraș provine și tatăl ei. Ea a vorbit despre activitatea profesională și ultima sarcină, într-un interviu pentru viva.ro.Nu puteam să nu accept invitația Adelei, care an de an organizează această gală extraordinară.

Camelia Potec

Și chiar dacă anul trecut am lipsit din motive personale, anul acesta cu copil de aproape două luni acasă, nu am putut lipsi. Mai ales că această gală a fost organizată în Brașov, locul în care a trăit și de unde vine tatăl meu. Așa că, au fost mai multe lucruri care m-au făcut să decid să vin la gală și da, ‘jos pălăria’ pentru tot ceea ce realizează.

Dar și pentru faptul că, la fiecare sfârșit de an premiază performanțele din toate domeniile și astfel, am putut să văd și eu campioni și din alte domenii. Pentru că la sport știm foarte bine, trăim în sport, respirăm sport și ne cam știm unii pe ceilalți. Dar iată că am văzut și din alte domenii.’, a declarat Camelia Potec la Gala Campionilor de la Brașov.

Camelia Potec susține că și-a revenit mai greu după a doua naștere. Totuși, aceasta a dat jos, după două luni de la naștere, mai mult de jumătate din greutatea pe care a luat-o în timpul sarcinii.

Camelia Potec, despre Brașov: „Locul în care a trăit și de unde vine tatăl meu” 1

‘Recuperarea mea a fost mai grea. Până în luna martie nu am cum să fac efort, să mă întorc la sală, să mă întorc la alergare, la înot. Dar este adevărat că am început să dau jos din kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii.

Am dat jos mai mult de jumătate din cât am luat. Sunt pe drumul bun. Având în vedere că pe timpul sarcinii am mâncat foarte bine, și asta pentru că pur și simplu am simțit nevoia. Nu ca la prima sarcină, unde nu am mâncat aproape nimic… De data aceasta chiar am mâncat bine.’, susține sportiva.

Camelia Potec susține că acum mănâncă de mai puține ori pe zi, față de înainte. Crede că a reușit să topească kilogramele cu ajutorul stresului și că a revenit la muncă imediat după sarcină.

Am renunțat la obiceiul acesta de a mânca de trei-patru ori pe zi, acum cred că o dată sau de două ori. Cred că m-a ajutat foarte mult și stresul și faptul că m-am întors foarte repede la muncă și cu organizarea campionatului european… Dar și cu toate emoțiile pe partea de organizare, ca totul să iasă bine…

Cu emoțiile, cu sportivii noștri, cu echipa României, cu faptul că ne doream să ne depășim obiectivele, câștigarea unei medalii și la cât mai multe finale europene… Cred că a fost așa, un cumul de lucruri care s-au întâmplat în ultima perioadă, de la cele mai fericite, până la cele frumoase de la finalul campionatul european.’, a mai declarat Camelia Potec.

Camelia Potec, tradiția de la care nu s-a abătut niciodată de Crăciun

De Crăciun, Camelia Potec făcea tot posibilul să vină măcar o zi acasă. Bradul se cumpăra doar în data de 24 și tot în ajun se și împodobește.
Tradiția se păstrează și acum, iar membrii familiei fac tot posibilul să se adune în ziua de ajun sau la masa de Crăciun și să fie împreună.

Crăciunul era singura sărbătoare pe care încercam întotdeauna să o petrec în familie. Chiar dacă eram în cantonamente, întotdeauna aveam o zi în care aveam voie să plec și să o petrec în familie. Întotdeauna, de Crăciun, am încercat să ne adunăm de pe unde eram fiecare și mereu am împodobit bradul în Ajun.

Avem această cultură de mulți ani, ne îmbrăcăm toți în pijamale și împodobit bradul de Crăciun. La noi în casă este doar brad natural, pe care îl cumpărăm numai în ziua de ajun și îl împodobim seara.

Avem câteva lucruri la care ținem. Anul acesta vedem cum va fi totul posibil și cu cea mică, dar categoric vrem să păstrăm cât mai multe din aceste obiceiuri”, a mărturisit Camelia Potec, în exclusivitate, pentru Stirile Kanal D.

Cum i s-a schimbat viața Camelia Potec de când s-a retras din sportul de performanță

Chiar dacă în apă mă simt mai bine decât pe uscat, în ultimii 10 ani, de când am renunțat la sportul de performanță, 11 chiar anul acesta, m-am obișnuit și cu viața de pe lângă bazinul de înot și am început să mă simt la fel de bine.

Nu este ușor, e nevoie de timp, este nevoie de răbdare, la fel de multă muncă zilnică și este nevoie și de o echipă și aici nu spun în ultimul rând, este nevoie de o echipă extraordinar de puternică, de muncitoare, la fel de ambițioasă și care să tragă”, a declarat Camelia Potec, în exclusivitate pentru Antena Stars, conform spynews.

Previous Story

3 zile. Aplicațiile Băncii Transilvania vor fi indisponibile în acest final de an

Next Story

(Video) Mesajul transmis de afaceristul brașovean Călin Donca investitorilor săi, imediat după eliberare. „Parcurile sunt acolo, proiectul funcționează”