Brașov. Iubitul tinerei de 25 de ani găsită moartă alături de mama sa: „Pot să jur că a fost adormită cu ceva/ Urma să o cer de soție! Mama ei probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă”

Last Updated on decembrie 18, 2023 Diana avea doar 25 de ani, terminase facultatea și lucra ca învățătoare la o școală dintr-un sat apropiat. Avea planuri mari de viitor, cunoscuse un băiat și cei doi voiau să se căsătorească și să întemeieze o familie. De ceva vreme se iubea cu un tânăr din Brașov și mai rămânea nopțile pe la el. De altfel, chiar ieri ar fi trebuit să se vadă.

Tânărul a povestit pentru Kanal D, sub protecția anonimatului, că din senin nu i-a mai răspuns la mesaje. Atunci și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat.

Brașov. Iubitul tinerei de 25 de ani găsită moartă alături de mama sa: „Pot să jur că a fost adormită cu ceva/ Urma să o cer de soție! Mama ei probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă” 1

Niciodată nu se punea să doarmă când știa că trebuie să plece de acasă. Dacă era obosită dormea la mine. Mie îmi spunea și dacă mergea la toaletă, efectiv. Pot să jur că a fost adormită cu ceva. Plus că la ora 16 avea curs la facultate!”

Iubitul Dianei e aproape convins că tânăra ar fi fost ucisă de mama ei, care apoi și-ar fi luat viața. Nu ar fi fost de acord ca fiica ei să se mute la el în Brașov.

Îi tot spunea: De ce mergi așa des la Brașov? Probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă. Urma să o cer de soție!”

Diana zicea ca e depresiva. Atât știu. Și mai știu că nu voia sa ma cunoască…”

De altfel, aceasta e și ipoteza luată în calcul de anchetatori. Că mama și-ar fi ucis fiica, iar apoi s-ar fi autoincendiat. Dar nu exclud nici variante unei alte mâini criminale.

„Eu nu știu, că tare a plăcut-o pe fata aia. Toate poftele i le-a făcut!”
„Eu cred că ea a avut o depresie, o decădere….. un moment de rătăcire… Da!”
„Mai venea și la biserică… nu mai ieșea în lumea… nu mai ieșea!”

Potrivit vecinilor familiei îndoliate, femeia ar fi suferit de depresie, lucru pe care îl confirmă și iubitul Dianei, scrie bzi.

Tânăra a fost găsită moartă în pat cu urme de violență în zona gâtului, iar mama în curte cu arsuri grave pe corp. Fata de 25 de ani terminase facultatea și lucra ca învățătoare suplinitoare la o școală dintr-un sat vecin. Voia să-și ia definitivatul ca să devină titular pe post. În fiecare weekend, tânăra venea la casa părintească, scrie RTV.

Previous Story

Cine era tânăra ucisă în dubla crimă din Brașov. Cum ar fi ajuns mama arsă de vie, în curte, şi fiica strangulată în casă

Next Story

(Video) Cum au reacționat cei 5 copii ai milionarului brașovean Călin Donca, când și-au văzut tatăl, după ce acesta a ieșit din închisoare