Milionarul brașovean Călin Donca, dezamăgit de prieteni: „Nu vă doresc să ajungeți să vă cunoașteți cu adevărat prietenii pentru că o să fiți șocați de ce înseamnă cuvântul prieten atunci când dai de greu”

Last Updated on decembrie 18, 2023 Călin Donca este dezamăgit de cei pe care îi credea apropiați. Persoanele care au primit mult ajutor din partea lui s-au schimbat radical de când a intrat în închisoare, iar afaceristul nu pare să fie prea încântat de acest aspect.

După ce a ajuns în spatele gratiilor, Călin Donca a conștientizat că există prietenie doar până când vine vorba de bani, lucru de care este foarte dezamăgit.
Nu vă doresc să ajungeți să vă cunoașteți cu adevărat prietenii pentru că o să fiți șocați de ce înseamnă cuvântul prieten atunci când dai de greu. Zici că am avut o boală, nu că am fost arestat. Unii se fereau de noi ca nu cumva să fie luați și ei în colimator.

Milionarul brașovean Călin Donca, dezamăgit de prieteni: „Nu vă doresc să ajungeți să vă cunoașteți cu adevărat prietenii pentru că o să fiți șocați de ce înseamnă cuvântul prieten atunci când dai de greu" 1

Unii fugeau ca să ne ajute, deși au petrecut cu noi și ne-am simțit bine înainte.(…) Au fost prietenii adevărați la care nu ne așteptam și ne-au ajutat, au fost lângă noi, au pus umărul, iar mai departe consider că cine se aseamănă se adună, cine nu se va respinge“, spune Călin Donca, citat de Radio Impuls.

Unele persoane l-au pus la zid pe Dorian Popa, spunând că artistul s-a dezis de afacerist când a dat de greu, iar când se afla în libertate, Dorian Popa apărea mereu pe lângă Donca.

Mă așteptam să fie și plângăciosul de Dorian să te aștepte cu brațele deschise. Când erai în libertate apărea peste tot și făcea reclamă la cum se aud banii în panourile solare, când ai dat de greu s-a dezis de tine. Să îl chemi la podcastul tau să îi dai banii înapoi că iar plânge în fața copiilor și o ia pe făină că a pierdut banii pe panouri mai rău ca la pacănelele pe care le promova la copii“, este mesajul lăsat de un internaut.

La scurt timp de la ieșirea din închisoare, Călin Donca a publicat pe Instagram un videoclip în care apare alături de copiii săi, conform Antena 1. Videoclipul începe cu milionarul vorbind la interfon cu copiii săi:

Călin Donca: Cine-i?
Copiii: Nooooi!

Călin Donca:
Momentele pe care viata ni le ofera uneori sunt mai presus de cuvinte. Emotia de a te revedea cu cei dragi după o perioadă dificila, este inexprimabila 🥹

Cea mai mare bogatie a mea sunt copiii si sotia care m-au asteptat cu mare dor si bucurie acasa

Viata aduce adesea provocari neasteptate, iar felul în care reactionam la ele poate face diferenta. Flexibilitatea emotionala ne permite sa navigam printre aceste momente cu echilibru si incredere, invatand sa ne adaptam si sa crestem în fata schimbarilor inevitabile, transformand ploaia intr-un dans de invatare si crestere personala

Speranta și dragostea s-au regasit în aceasta clipa si au umplut inimile tuturor cu caldura si bucurie. Aceste momente ne arata puterea de a reveni si de a aprecia fiecare secunda alaturi de cei dragi ❤️🙏”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Previous Story

Trei cafenele istorice din Braşov, incluse în Historic Cafés Route Romania

Next Story

Mesajul postat de Orianda Donca după ce soțul său a fost eliberat: „După 15 ani de relație, aceste 3 luni în care nu ne-am văzut deloc, au fost cele mai lungi”