(Video) Târgul de Crăciun din Brașov îl așteaptă și pe el. Un ploieștean s-a costumat în Grinch și se plimbă prin oraș pentru a ironiza lipsa iluminatului festiv din oraș

Last Updated on decembrie 8, 2023 Supărare mare la Ploiești unde nu s-a mai organizat un Târg de Crăciun. Ploieștenii au plecat să viziteze târgurile de Crăciun deschise în orașe precum Craiova, Sibiu, Brașov sau București.

Un ploieștean și mai supărat, s-a costumat în Grinch, personajul fictiv care a furat Crăciunul, și a început să se plimbe prin oraș. Sub protecția anonimatului, acesta a declarat pentru Observatorul Prahovean: ”Era prea pustiu Ploieștiul și am zis să aduc o pată de culoare prin Grinch”.

(Video) Târgul de Crăciun din Brașov îl așteaptă și pe el. Un ploieștean s-a costumat în Grinch și se plimbă prin oraș pentru a ironiza lipsa iluminatului festiv din oraș 1

Ploieșteanul care s-a costumat în Grinch și care se plimbă prin oraș pentru a ironiza lipsa iluminatului festiv din oraș își continuă „epopeea”. Nu va renunța fiindcă, spune el, „Ploieștiul merita altceva. Mai mult. Mult mai mult.”

Târgul de Crăciun din Brașov s-a deschis pe 30 noiembrie 2023, în Piaţa Sfatului. Tot de Sfântul Andrei s-au aprins și luminițele festive în Brașov.

Târgul va funcţiona până în data de 7 ianuarie, scrie Stirile Pro Tv. Tema de anul acesta a Târgului de Crăciun de la Brașov este „Decembrie de poveste la Braşov”.

Începând cu 18 decembrie, Moș Crăciun îi va aștepta pe cei mici pe tronul din fața bradului amplasat în Piața Sfatului, unde le va asculta dorințele de Crăciun. Cei mai cuminți dintre copilași vor primi chiar și cadouri de la Moșul.

Cel mai mare târg de Crăciun din istoria Brașovului, prea mic pentru numărul de vizitatori

Chiar dacă până acum aven un târg de Crăciun fără zăpadă, au venit oameni foarte mulți, vremea e frumoasă și suntem mulțumiți de cum merge treaba. Dacă va fi la fel ca în aceste prime zile, va fi foarte bine”, spune una dintre comerciante.

(Video) Târgul de Crăciun din Brașov îl așteaptă și pe el. Un ploieștean s-a costumat în Grinch și se plimbă prin oraș pentru a ironiza lipsa iluminatului festiv din oraș 2

Au venit foarte mulți turiști din țară, de prin diferite colțuri, dar sunt și mulți turiști străini care apreciază dulciurile noastre tradiționale românești. Avem cozonaci, cornulețe, biscuiți și turtă dulce”, spune producătoare prezentă la târg, citată de Adevarul.

Previous Story

Brașov. Două femei au îmbătat şi jefuit un bărbat. Omul a rămas fără 76.000 de euro şi fără bijuteriile din aur

Next Story

Brașov. Cadou deosebit de la Compania Apa. O scumpire chiar de la 1 ianuarie. Aproape 2 lei mc de apă