Milionarul brașovean Călin Donca, înainte de arest. „Nu pot să merg acasă la cei 5 copii şi la nevastă-mea şi să spun că am încercat. La ora actuală trăim o viaţă ca şi regii de acum 200 de ani”

Last Updated on septembrie 21, 2023 Cu câteva luni înainte să fie acuzat de evaziune fiscală, milionarul brașovean Călin Donca a vorbit despre cum a cunoscut-o pe soţia sa, dar şi despre viaţa pe care o duceau. Acesta spune că s-a setat să câștige cu orice preț. Acum este acuzat de mai multe infracțiuni economice.

M-am întâlnit cu Orianda în urmă cu aproape 15 ani într-un seminar pe care eu îl susţineam şi mi-a plăcut lucrul acesta pentru că eu întotdeauna am considerat că o femeie care va sta cu mine mulţi ani să aibă o gândire cu care să mă asemăn.

Milionarul brașovean Călin Donca, înainte de arest. „Nu pot să merg acasă la cei 5 copii şi la nevastă-mea şi să spun că am încercat. La ora actuală trăim o viaţă ca şi regii de acum 200 de ani” 1

Altfel, să o iau din club sau cine ştie de pe unde, nu ar fi în concordanţă cu ceea ce gândesc eu despre viaţă. Din motivul acesta, ne-am şi potrivit aşa bine pentru că şi ea căuta dezvoltarea. A fost agentul meu cel mai bun în vânzări pe publicitate.

Aducea bani, făcea bani şi îi făcea într-un mod bun pentru că, în cel mai rău caz în care pierdem tot, eu te iau de mână şi vindem ceva pe stradă. Eu când am picat, nu am picat mai jos decât atunci când ne-am cunoscut. Ea de acolo m-a luat.

La ora actuală trăim o viaţă ca şi regii de acum 200 de ani. Este foarte greu să realizăm cât de bine trăim că avem un WC în casă. Este un mare lux pentru că vecinii noştri auveau WC-ul în curte. Viaţa noastră la ora actuală este foarte confortabilă. În cazul meu, că duc o viaţă confortabilă, nu a fost suficient.

Întotdeauna mi-am dorit ca să am o bunăstare vizibilă şi mare, motiv pentru care am avut de ales între a muri şi a reuşi. Nu a fost altă alternativă. Am zis, ba mort, ba voi reuşi.

Nu pot să merg acasă la cei 5 copii şi la nevastă-mea şi să spun că am încercat”, a spus milionarul Călin Donca, acum 4 luni, în podcastul Fiţă cu Adiţă, potrivit Antena Sport.

Avocatul Adrian Cuculis: “Donca nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și să îl perpetueze”

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre cazul lui Călin Donca, milionarul din Brașov, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

Trăim acum în 2023 și cam aici unt business-urile, în zona de criptomonede, în zona de panouri fotovoltaice, în zona de energie.

Eu sunt convins că după mesajul acesta ca a ieșit de la Dorian Popa, și bineînțeles hotărârea instanței, o să mai apară și alții care o să spună în sfera asta piramidală că au fost păcăliți.

Nu vă pot da niște nume, dar cunosc cel puțin zece vedete autohtone serioase cu foarte mare impact la public și care au dominat topurile ani de zile, care au fost păcălite, în schema cu criptomonede, și nu mă refer la Donca, mă refer la schema în sine“, a spus Adrian Cuculis.

Tot el susține că Donca ar fi preluat o schemă infracțională și ar fi livrat-o mai departe prietenilor și celor din cercul său de apropiați.

El nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și bineînțeles să îl perpetueze mai departe în cercurile lui de prieteni, dar probabil lucrurile nu se vor opri aici, eu sunt convins că procurorii au pus deja sechestru asigurator și Dorian Popa poate să se constituie alături de ceilalți ca parte civilă și să-și recupereze banii respectivi”, a precizat Adrian Cuculis.

Previous Story

Apel respins. Miruna Pascu rămâne în arest preventiv. Vlad Pascu, îndemnat de mamă să-i toarne pe copiii de ștabi de la Vama Veche cu care s-a drogat. „Fiecare trage pentru el“

Next Story

Dorian Popa, despre milionarul brașovean care l-ar fi înșelat: „Am fost contactat de soția domnului Călin Donca”