Apel respins. Miruna Pascu rămâne în arest preventiv. Vlad Pascu, îndemnat de mamă să-i toarne pe copiii de ștabi de la Vama Veche cu care s-a drogat. „Fiecare trage pentru el“

Last Updated on septembrie 21, 2023 Miruna Pascu, mama lui băiatulului care, drogat fiind, a ucis o fată din Brașov în stațiunea 2 Mai în luna august, rămâne în arest preventiv, a decis astăzi Curtea de Apel Bucureşti. Decizia magistraţilor este definitivă.

Potrivit RomâniaTV.ro, aceasta ar fi mărturisit că a acționat greșit, însă a făcut toate aceste lucruri pentru că era speriată de ce i s-ar putea întâmpla ceva grav fiului său.

Apel respins. Miruna Pascu rămâne în arest preventiv. Vlad Pascu, îndemnat de mamă să-i toarne pe copiii de ștabi de la Vama Veche cu care s-a drogat. „Fiecare trage pentru el“ 1

Am realizat ceea ce s-a întâmplat, îmi pare rău. Am fost foarte speriată. Am acționat așa pentru că veneau informații de tot felul, informații contradictorii de la Vlad.

Mi-a spus când mă suna că voiau să-l violeze acolo, în arest. Am fost foarte speriată, și de faptul că s-ar putea alege cu un alt dosar și pentru trafic. Nu îi știam prietenii lui Vlad că nu a locuit cu mine, de asta am luat legătura cu fata aceea.

Sunt manager de proiecte imobiliare și am și mari probleme de sănătate”, ar fi fost declarația Mirunei Pascu în fața judecătorilor, potrivit RomâniaTV.ro.

Vlad Pascu, îndemnat de mamă să-i toarne pe copiii de ștabi

„Adevărul“ continuă prezentarea conversațiilor halucinante dintre Miruna Pascu și fiul său, Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat accidentul din 2 Mai, în care au murit două persoane și alte trei au fost rănite.

Mama, către fiu: „Fiecare trage pentru el“
„PASCU MIRUNA: Vezi, că s-ar putea să-i cheme pe toți copiii ăia cu care tu ai fost în Vamă. Și despre care al căror nume, eu habar n-am.

VLAD: Da. Ăia, n-au ce să spună nimica.

PASCU MIRUNA: Da. Nu știu. Mai vedem ce spunem noi despre ei. Dacă ne ajută. Că, îți repet. Să știi, că lucrurile nu pot rămâne la nivelul la care tu crezi că poți să duci tu chestia asta în spinare. Că ceilalți, stai că au fost drăguți. Nu mai există soluția asta.

VLAD: Dar, nici n-am luat în calcul.

PASCU MIRUNA: Asta-ți spun. Deci, trebuie să… Ne pare foarte rău. Asta e situația. Deci, fiecare trage pentru el, mama. Asta e ceea ce trebuie să facem.

VLAD: Mda.”, se arată în referatul de arestare transmis de procurorii DIICOT la instanţă.

Miruna și Vlad Pascu sunt, în prezent, în arest preventiv: ea – la București, el – la Constanța. De asemenea, alte trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile în dosarul lui Vlad Pascu. Trei tineri sunt acuzați că alimentau cu droguri grupul de prieteni ai șoferului teribilist.

În urma audierilor, Vlad Pascu a recunoscut că îi cunoaște pe cei trei. Acesta a precizat procurorilor de unde lua drogurile și ce fel de substanțe consumau.

Nouă copii, prezenți la petrecerea cu droguri de la Vama Veche
După ce a părăsit sediul Poliției Vama Veche, în noaptea fatidică de 19 august 2023, Vlad Pascu a participat la o petrecere alături de nouă copii ai unor persoane publice din Constanța.

La petrecere, Vlad Pascu a consumat droguri alături de acești tineri, după cum a dezvăluit Cosmin Andreica, șeful Sindicatului Europol. Polițistul a declarat că acei nouă tineri sunt toți copii de persoane influente din județul Constanța, ai căror părinți ocupă posturi și funcții publice importante – din domeniul politic și social.

Previous Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache propune amenzi usturătoare pentru cei care pângăresc drapelul României

Next Story

Milionarul brașovean Călin Donca, înainte de arest. „Nu pot să merg acasă la cei 5 copii şi la nevastă-mea şi să spun că am încercat. La ora actuală trăim o viaţă ca şi regii de acum 200 de ani”