Tatăl fetei din Brașov ucisă de șoferul drogat în 2 Mai se teme de mușamalizarea cazului. „Știu că sunt oameni potenți care pot face aproape tot ce vor. Au relații și cunoștințe până la cele mai înalte nivele din administrație, pe toate domeniile și pe toate spețele”

Last Updated on august 21, 2023 Tatăl Robertei a făcut noi declarații tranșante despre cazul tragic din 2 Mai, în care fiica lui a murit spulberată de un șofer drogat. Bărbatul se teme ca acest caz să nu fie mușamalizat, după ce a aflat noi informații despre părinții lui Vlad Pascu.Bărbatul a declarat că nu vrea să primească nici bani din partea lor, nici scuzele părinților.

”În primul rând, nu vorbim despre aspectul acesta cu ajutor financiar. Crede cineva că am nevoie? Eu sunt convins că nu. Se minte pe bandă rulantă. Doamna avocat (n.r. a șoferului) ar trebui să-și vadă de ce are ea, să-și pregătească apărarea acolo. Sper să și reușească.

Tatăl fetei din Brașov ucisă de șoferul drogat în 2 Mai se teme de mușamalizarea cazului. „Știu că sunt oameni potenți care pot face aproape tot ce vor. Au relații și cunoștințe până la cele mai înalte nivele din administrație, pe toate domeniile și pe toate spețele” 1

Sper ca justiția să-și facă datoria, nu ca tura trecută, că mi-a ajuns informația astăzi, culmea, că băiatul ar mai fi deținut, consumat (n.r. droguri) în trecut.

Familia Pascu (n.r. familia șoferului) să-și țină scuzele pentru dumnealor, pentru cine vor dumnealor. Pe mine nu mă interesează, nu mă încălzește cu absolut nimic. Ar fi fost mai bine să se ocupe de creșterea copilului și, da, pot să le dau eu lecții cum se crește un copil dacă ei nu știu, eu știu.

N-am avut de-a face cu justiția. Sper să nu am. Nu se știe ce se poate întâmpla, dar în momentul de față 50-50 nu pot să îmi dau cu părerea. Știu că sunt oameni potenți care pot face aproape tot ce vor (n.r familia șoferului).

Eu sper să se înțeleagă cuvintele astea și să nu se lase cei din justiție și ce mi-a mai ajuns mie pe la urechi, poate greșit, poate negreșit, poate pe adevăr. Au relații și cunoștințe până la cele mai înalte nivele din administrație, pe toate domeniile și pe toate spețele.

Da, deci e un semn mare de întrebare cu justiția și cu ce pot face cei din familia Pascu pentru copilul lor.”, a declarat tatăl fetei omorâte, la Antena 3 CNN.

Cine sunt părinții lui Vlad Pascu
În urmă cu doar două zile au ieșit la iveală și informații despre părinții lui Vlad Pascu. Se pare că șoferul drogat ar fi oameni de afaceri, cu relații și cunoștiințe în multe instituții importante. Inclusiv Monica Tatoiu a avut probleme cu ei, când a fost amenințată cu moartea. Vedeta a mărturisit prin ce a trecut cu tatăl lui Vlad Pascu din cauza unui parc.

Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului.

Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni TV, conform RTV.

Tânărul drogat a fost oprit de poliție de două ori înainte de accident. Nu a fost testat pentru droguri

Cu doar câteva ore înainte de cumplita tragedie, beizadeaua drogată a fost oprită de două ori de poliția din Constanța. Deși în mașina lui ofițerii au găsit droguri aceștia nu l-au testat cu drugtestul, ci au verificat doar dacă a consumat sau nu alcool și l-au lăsat să plece, scrie RTV.

Un reprezentant ai IPJ Constanța a confirmat luni, informația apărută în presă conform căreia, Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care i-a ucis pe Roberta și Sebi, doi studenți la Facultatea de Geografie, în stațiunea 2 Mai, a fost oprit de două echipaje de poliție cu doar câteva ore de cumplita tragedie.

Deși al doilea echipaj de poliție a găsit în mașina tânărului droguri, agenții nu au dispus reținerea lui și nici nu l-au testat cu drugtestul pe motiv că nu ar fi prezentat semne specifice consumului de substanțe psihoactive.

În schimb, oamenii legii i-au verificat alcoolemia și l-au lăsat să plece, pentru ca mai apoi să ucidă doi tineri nevinovați.

Previous Story

Poliția recunoaște că l-a lăsat liber pe tânărul șofer din 2 Mai înainte de accident, deși l-a prins cu droguri în mașină. Șoferul drogat a ucis o fată din Brașov

Next Story

Prima declarație a părinților tânărului drogat care a ucis o fată din Brașov. „Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii”