Brașov. Femeie lovită de tren în cartierul Tractorul. Descarcerată de sub locomotivă, cu traumatisme multiple

Last Updated on august 13, 2023 O femeie a fost lovită de un tren, duminică dimineaţă, în municipiul Braşov. Ea avut nevoie de ajutorul SMURD pentru a fi scoasă de sub tren, având traumatisme multiple.

În jurul orei 9:00 am fost solicitați pentru a interveni la locul producerii unui accident feroviar, în localitatea Brașov, strada Ioan V. Socec, unde o persoană de sex feminin a fost lovită de tren.
La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD cu medic.

Brașov. Femeie lovită de tren în cartierul Tractorul. Descarcerată de sub locomotivă, cu traumatisme multiple 1

Victima a fost extrasă de către echipajul de descarcerare de sub locomotivă conștientă și cooperantă, având traumatisme multiple.
A fost evaluată de către medicul SMURD și i s-au acordat îngrijirile medicale necesare la fața locului, fiind transportată la spital pentru investigații medicale și îngrijire de specialitate”, a informat sergent major Kinga Bordea, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, conform mytex.ro.

Un tren a lovit o mașină în care circula o familie cu trei copii

Un incident grav, dar care din fericire s-a soldat fără urmări din care să rezulte oameni răniți sau decedați, a avut loc sâmbătă, la o trecere de nivel de cale ferată din județul Suceava. Trenul Regio 5732, de la Cacica spre Suceava, a surprins un autovehicul la trecerea de nivel de cale ferată de la Humoreni.

În respectiva mașină se aflau cinci persoane, o familie formată din mama aflată la volan, tată și trei copii minori. Motorul mașinii s-a oprit în gabaritul căii ferate înainte de sosirea trenului, dar familia a avut timpul necesar să iasă din interior. Toți cinci au asistat neputincioși la impactul dintre locomotivă și mașina care a fost distrusă în mare proporție, scrie Monitorul de Suceava.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și s-au înregistrat doar pagube materiale. Este al doilea incident de acest fel din ultima perioadă. La începutul acestei luni, o femeie de 60 de ani, din Vicovu de Jos, a murit după ce mașina cu care circula a fost lovită de locomotiva unui marfar la o trecere de nivel de cale ferată din Vicșani.

La volan se afla un bărbat de 65 de ani, iar motorul s-a oprit chiar pe șinele de cale ferată. Bărbatul a reușit să iasă la tip și s-a salvat, dar nu și femeia, care a murit în condiții groaznice, strivită între fiarele contorsionate ale mașinii.

Bărbat în stare gravă după ce ar fi căzut din tren

Un echipaj de prim-ajutor din Gherla a intervenit, în urmă cu puțin timp, pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cel mai probabil căzut din tren, în apropiere de Gara Gherla, scrie actualdecluj.

Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență și prezenta multiple traumatisme grave. Echipajul SMURD a evaluat victima, a menținut-o pe poziție de siguranță și a îngrijit rănile, până la sosirea echipajului SAJ, alături de care i-au acordat asistență medicală de urgență, fiind transportat apoi, de către cel din urmă, la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate.

Conform gherlainfo.ro, din primele informații, victima ar fi sărit din trenul IR 1830, care circula pe ruta Galați – Cluj Napoca, după ce acesta a pornit din stația CFR Gherla, în jurul orei 18.45.

Se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, din județul Bacău, ar fi vrut să coboare la Gherla, dar din cauza faptului că ar fi adormit, a sărit din tren după ce trenul a pornit.

Previous Story

Video Brașov. Un turist ca să poată face duș în picioare trebuia să scoată capul pe geam. „Sunt în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. Asta e la Brașov”

Next Story

(Video) Explozie a unei mine marine, în zona unui hotel din Costinești. “E mult fum negru. În apă încă sunt turiști”