(Foto) Accident Brașov. Mașină lovită de tren în Bartolomeu. „Efectiv a intrat de la semafor, a intrat în față în viteză fără să oprească. Au intrat tampoanele în stâlpii mașinii”

Last Updated on august 10, 2023 Cinci persoane au fost transportate la spital, după ce o mașină a fost lovită de tren, în Brașov, în Bartolomeu. Printre victime se numără doi minori.  În mașină se afla o familie de români stabiliți în Franța. Şoferul unui autoturism nu a oprit, maşina fiind izbită în plin de un tren de persoane, la o barieră din Bartolomeu, în proximitatea intersecţiei străzilor De Mijloc şi Borzeşti, scrie Stirile Pro Tv.

În jurul orei 13:00 am fost solicitați pentru a interveni la locul producerii unui accident feroviar, în localitatea Brașov, cartier Bartolomeu, unde un autoturism a fost lovit de tren.
La locul intervenției s-au deplasat: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, și două echipaje SAJ.

(Foto) Accident Brașov. Mașină lovită de tren în Bartolomeu. „Efectiv a intrat de la semafor, a intrat în față în viteză fără să oprească. Au intrat tampoanele în stâlpii mașinii” 1 (Foto) Accident Brașov. Mașină lovită de tren în Bartolomeu. „Efectiv a intrat de la semafor, a intrat în față în viteză fără să oprească. Au intrat tampoanele în stâlpii mașinii” 2

Din coliziune au rezultat 5 victime conștiente, dintre care, una încarcerată. S-a intervenit pentru descarcerarea persoanei rămase blocată între fiarele contorsionate și pentru acordarea asistenţei medicale la fața locului.

Toate cele 5 persoane, dintre care 2 minori, au fost transportate către unitățile spitalicești pentru investigații medicale de specialitate”, a informat sergent major Kinga Bordea, reprezentant ISU Brașov, conform mytex.ro.

(Foto) Accident Brașov. Mașină lovită de tren în Bartolomeu. „Efectiv a intrat de la semafor, a intrat în față în viteză fără să oprească. Au intrat tampoanele în stâlpii mașinii” 2

Cristian Tudor, reprezentant al Serviciului pentru Siguranța Circulației, pentru Stirile Pro TV: „Efectiv a intrat de la semafor, a intrat în față în viteză fără să oprească. Au intrat tampoanele în stâlpii mașinii și de aia n-a lovit persoanele din mașină. Dacă îi lovea în cap cu tamponul, erau victime decedate”.

Jandarmeria Brașov: „✅️Suntem acolo unde este nevoie de ajutorul nostru și intervenim de fiecare dată în sprijinul cetățenilor!
⚠️Astăzi, în jurul prânzului, în timp ce se deplasau spre sediul unității, colegii noștri din cadrul Detașamentului Predeal, au intervenit pentru a acorda sprijin victimelor unui accident rutier produs în municipiul Brașov.

Aflându-se în imediata apropiere a locului unde s-a produs accidentul, jandarmii au fost primii care au ajuns la victime. După ce au apelat numărul 112 și au comunicat dispecerilor numarul persoanelor implicate și starea acestora, au acționat pentru scoaterea din autoturism a persoanelor care nu aveau leziuni grave și pentru a îndepărta persoanele care nu aveau ce cauta în zonă și care îngreunau intervenția pompierilor și a polițiștilor.

După sosirea echipajelor medicale, colegii noștri au participat la transportul victimelor la ambulanțe”.

Previous Story

Allen Coliban anunță Apocalipsa în Brașov. Guvernul desființează Grădina Zoologică, Teatrul Arlechino, Centrul Cultural Apollonia, Serviciul Salvamont, Direcția pentru Administrarea Infrastructurii Sportive, Clubul Sportiv Municipal Corona, Serviciul Câini Fără Stăpân și Serviciul de Termoficare

Next Story

Stațiunea balneară de lângă Brașov, ideală pentru cardiaci. Se mândrește cu o așezare geografica privilegiată, la confluența unor peisaje montane impresionante