FC Brașov a fost retrogradată în liga a treia. Este momentul ca brandul să fie predat echipei suporterilor? 

Last Updated on august 7, 2023 Consilierii locali, băieți tare deștepți, nu l-au lăsat pe primarul Coliban să atribuie marca FC Brașov clubului de suporteri SR Brașov. Acesta și-a trecut clubul printr-o asociație iar consilierii locali s-au apucat să voteze bugete generoase pentru echipă. Rezultatul: FC Brașov a fost retrogradată în liga a treia. Acum, consilierii locali, deștepți, se știe, ar trebui să predea clubul echipei suporterilor, singurii care merg la meciuri să strige FC Brașov.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a dat verdictul: clubul de fotbal FC Brașov nu va putea evolua în noul sezon din Liga 2. Locul celor de la FC Brașov din Liga 2 va fi ocupat de cei de la Progresul Spartac, formație care a retrogradat la baraj în finalul sezonului trecut din al doilea eșalon fotbalistic din România, anunță Digi Sport.

FC Brașov a fost retrogradată în liga a treia. Este momentul ca brandul să fie predat echipei suporterilor?  1

FC Brașov nu poate evolua în Liga 2. TAS a decis
FRF nu le-a acordat ”certificatul de participare” celor de la FC Brașov pentru noul sezon din Liga 2, iar ardelenii au mers și au contestat decizia la TAS.

”Arbitrii” de la Tribunalul de la Lausanne au decis că cei de la FC Brașov nu pot îndeplini condițiile de participare în noul sezon și astfel au menținut decizia celor de la FRF.

”Tribunalul Arbitral al Sportului a emis luni, 7 august, decizia privind neacordarea certificatului pentru participarea în ediția 2023-2024 a Ligii 2 în cazul Asociaţiei Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte.

Apelul clubului a fost respins și decizia comisiilor de licențiere a fost validată. Prin urmare, AFC Progresul 1944 Spartac va evolua în ediția 2023-2024 a Ligii 2.
Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de Adrian Stângaciu, manager al departamentului juridic FRF, și de Paul Ciucur, avocat FRF”, a transmis FRF, pe site-ul oficial, conform Biz Brasov.

Previous Story

Medalia de Aur. Studenții brașoveni au câștigat „Formula Student” din Portugalia. „Nu a fost doar muncă inginerească, a fost şi este în continuare o muncă de echipă”

Next Story

Locul din Brașov unde vă puteţi relaxa, dar puteţi face şi tratament cu nămol testat în Elveția. Intrarea este doar 25 de lei