Flavia Boghiu: „România! După UNTOLD vă așteptăm la Brașov! Brasov Jazz & Blues Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de Jazz and Blues!”

Last Updated on august 6, 2023 Viceprimarul Flavia Boghiu îi invită pe români, după festivalul Untold, la Jazz & Blues Festival. 6 zile, 54 de evenimente, 5 scene şi peste 100 de artişti din 9 ţări. Pe scurt, Braşov Jazz&Blues Festival, care va avea loc în Braşov, în perioada 10-15 august, potrivit bzb.ro

Flavia Boghiu:România! După UNTOLD vă așteptăm la Brașov! Brasov Jazz & Blues Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de Jazz and Blues!
Brașov Jazz & Blues Festival ediția a XI-a înseamnă:
– 6 zile;
– 13 locații (inclusiv Prejmer și Bod);

Flavia Boghiu: „România! După UNTOLD vă așteptăm la Brașov! Brasov Jazz & Blues Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de Jazz and Blues!” 1
– 30 de artiști, inclusiv de talie modială cum ar fi Johnny Rawls, Sharrie Williams, Tommy Castro & The Painkillers, The BluesBones și mulți ații;
– 8 țări diferite;
– 54 de evenimente diferite;

Aceste 54 de evenimente vor expune brașovenii și turiștii la muzică, film și artă de calitate în cadrul acestui festival unde Primăria Municipiului Braşov este partener și co-finanțator cu suma de 250.000 lei.

Acest festival fiind unul dintre cele 4 evenimente culturale din Brașov care s-au calificat la suma maximă acordată prin Ghidul de Finanțare Nerambursabilă pentru evenimente culturale!
Ca administrație ne bucurăm să fim parte din nou din acest festival care ia din ce în ce mai mare amploare în Brașov și în România, pune Brașovul pe harta festivalurilor importante din România și poate mândria cea mai mare este că este născut în Brașov, produs, organizat de brașoveni și susținut de brașoveni!

Puneți-vă-n calendar: 10-15 August, peste tot în Brașov, Jazz & Blues Festival și nu veți regreta!
Brașovul vibrează în această vară pe ritmuri și în culori diferite, în cadrul programului “Brașov – Vara Culturală!”!
Sursă fotografii: Ariseanu Genu, Brasov Jazz & Blues Festival”

Untold, cel mai mare festival din România a strâns, şi în cea de-a treia seară, peste 100.000 de oameni, atât din ţară, cât şi din străinătate. Pentru prima dată la Untold, a urcat pe scenă rapper-ul american French Montana.

Trupa Imagine Dragons a făcut un show incendiar, vineri seara, pe scena UNTOLD, în a doua zi a festivalului, Cluj Arena a fost umplută până la refuz de fanii care au cântat la unison toate piesele lor, scrie Stirile Pro Tv.

Peste 63.200 de oameni au fost prezenți la concertul americanilor, aflați pentru prima dată în România. Stadionul a fost arhiplin, participanții înghesuindu-se inclusiv pe scările de evacuare.

La un moment dat, accesul pe Cluj Arena a fost restricționat.
Așadar, cei care au ajuns mai târziu nu au mai reușit să intre la concert, transmite Monitorul de Cluj.

Previous Story

Accident Brașov. Două femei călcate de tren. „La fața locului s-a constatat decesul ambelor persoane”

Next Story

Medalia de Aur. Studenții brașoveni au câștigat „Formula Student” din Portugalia. „Nu a fost doar muncă inginerească, a fost şi este în continuare o muncă de echipă”