Brașov. Șoferul cu Porsche a returnat mopul și găleata. „Am acționat din panică. Nu doresc la nimeni să fie într-o astfel de situație”

Last Updated on iulie 9, 2023 Șoferul cu Porsche care a plecat cu un mop și o găleată dintr-o spălătorie le-a adus înapoi. De data aceasta, “camuflat” într-un Audi, a oprit în dreptul spălătoriei, atât cât să poată fi surprins bine de camera de filmat din zonă, a scos găleata şi mopul din maşină şi le-a pus fix de unde le-a luat, scrie Observator Tv.

Șoferul spune că a avut o urgență, se spărsese într-o dubă o găleată cu 20 de litri cu vopsea lavabilă, găleata și mopul de la spălătorie fiind necesare pentru a limita „dezastrul”. A încercat să-l contacteze pe patronul spălătoriei, dar numerele de telefon pe care le-a găsit nu mai sunt de actualitate.

Brașov. Șoferul cu Porsche a returnat mopul și găleata. „Am acționat din panică. Nu doresc la nimeni să fie într-o astfel de situație” 1

A apărut în spațiul public un filmuleț în care sunt protagonist (wow) și care a atras un trafic de invidiat pentru orice bloger, tiktok-ist, pagină de «știri”, grup facebook și alte minorități (fără aluzii etnice).

Am un respect profund pentru sentimentele celor care au comentat. Chiar dacă comentariile tendențioase nu au însemnat foarte mult pentru mine poate pentru ei a însemnat foarte mult și înțeleg că atât s-a putut (nota red. – totuși, în comentariul din foto 2 vorbește despre traume produse de „răutatea de pe net”).

Brașov. Șoferul cu Porsche a returnat mopul și găleata. „Am acționat din panică. Nu doresc la nimeni să fie într-o astfel de situație” 2

Nu o să repet explicațiile gestului surprins pe camerele video ale spălătoriei auto, o să spun doar că lucrurile au fost clarificate la primele ore ale zilei și o să spun că am acționat într-o situație-limită, în timp ce se încerca contactarea d-lui patron al spălătoriei pentru a-l informa și a-i solicita acordul.

Numerele de telefon pe care am încercat să îl contactez am aflat ulterior de la dânsul că nu le mai folosește”.

Șoferul a atașat postării capturi ale schimbului de mesaje cu patronul spălătoriei și de acolo a și venit și ideea, evidentă în a doua filmare, de a returna tot public găleata și mopul, scrie mytex.ro

„Am primit multe telefoane în cursul zilei de ieri, mulțumesc, mi se spunea să solicit autorului video-ului să șteargă postarea însă nu am dorit acest lucru considerând gestul dansului un act de civism.

Site-urile și canalele de știri au preluat acest filmuleț pe care am înțeles ( o parte am văzut-o și citit-o) că l-au difuzat ceea ce până la un punct este foarte bine. La ora la care a explodat internetul lucrurile erau clarificate însă nici un personaj de presă nu a semnalat acest lucru ceea ce nu prea mai este bine (n.r – clarificare pe care nu a făcut-o nimeni publică, a fost știută doar de șofer și de patronul spălătoriei, ulterior și de Poliție).

Lipsa de limite invită la derapaje, de aceea această postare prin care consider că s-a atins o limită și pe care o fac publică, curios fiind care va fi reacția când nu «curge sânge”. (…)
Să fim bine!”, a mai scris brașoveanul.

Previous Story

Foto/Video Brașov. O viitură a blocat circulația pe ambele sensuri pe DN73A. „Drumul este impracticabil la acest moment”

Next Story

(Video) Familie de mistreți, pe străzile din Brașov. Un urs din Brașov îi sperie pe locuitorii din Bistrița. „ A fost adus în zonă Rodnei de la Brașov acolo unde era obișnuit cu mâncarea aruncată de la tomberon”