Brașoveanul Adrian Veștea este noul ministru al Dezvoltării. După finalizarea Aeroportului Brașov, Veștea a trecut la nivel guvernamental

Last Updated on iunie 13, 2023 După finalizarea Aeroportului,. Adrian Veștea a decis să renunțe la funcția de președinte de Consiliul Județean și să treacă profesional la nivel ministerial. În noul guvern, surprinde lipsa UDMR.

Lista miniștrilor propuși, conform Antena 3:
PSD
Ministerul Transporturilor – Sorin Grindeanu
Ministerul Fondurilor Europene – Adrian Câciu
Ministerul Agriculturii – Florin Barbu
Ministerul Economiei și Turismului – Radu Oprea
Ministerul Apărării – Angel Tîlvăr

Brașoveanul Adrian Veștea este noul ministru al Dezvoltării. După finalizarea Aeroportului Brașov, Veștea a trecut la nivel guvernamental 1

Ministerul Familiei și Tineretului- Gabriela Firea
Ministerul Digitalizării – Bogdan Ivan
Ministerul Muncii – Marius Budăi
Ministerul Sănătății – Alexandru Rafila

Lista miniștrilor propuși:
PNL
Ministerul Energiei – Sebastian Burduja
Ministerul Justiției – Alinba Gorghiu
Ministerul Educației – Ligia Deca
Ministerul de Externe – Luminița Odobescu

Ministerul de Finanțe – Marcel Boloș
Ministerul de Interne și vicepremier – Cătălin Predoiu
Ministerul Mediului – Mircea Fechet
Ministerul Dezvoltării – Adrian Veștea.

Cu regret spun, în acest moment UDMR și colegii mei, Tansczos Barna, Cseke Atilla, Kelemen Hunor nu sunt în această coaliție“, a declarat marți seara liderul PSD, Marcel Ciolacu, premier desemnat.

Atât PSD, cât și PNL am votat în forurile noastre de conducere ambele variante – cu prezența UDMR și fără prezența UDMR la guvernare. După conferințele de presă, o să ne strângem toți ce desemnați și vom vedea dacă continuăm discuția sau vom depune lista de miniștri și programul de guvernare. Programul de guvernare este finalizat.

Din punctul nostru de vedere, cu regret spun, în acest moment UDMR și colegii mei, Tansczos Barna, Cseke Atilla, Kelemen Hunor nu sunt în această coaliție. Dar, repet, seara nu s-a terminat”, a spus, marți seara, Marcel Ciolacu, potrivit Observator TV.

Previous Story

Lavanda Fest Brașov la Lacul Noua. Vei gasi: muultă lavandă, înghețată artizanala și macarons cu lavanda

Next Story

Ministrul Adrian Veștea, lăudat de Nicolae Ciucă: „A lucrat în administrație, are o legătură permanentă cu ceea ce este nevoie în teritoriu”