(Video) Vlogger american, impresionat de Braşov. „Chiar lângă Biserica Neagră este principala piață a orașului”

Last Updated on aprilie 19, 2023 Un vlogger american a decis să se mute trei luni la Brașov, impresionat fiind de oraș când a fost într-o vacanță la schi. Cary Aria s-a bucurat de Centrul Istoric al orașului de la poalele Tâmpei.

A ales un apartament închiriat pentru trei luni, astfel încât să poată petrece o întreagă primăvară la poalele Tâmpei. Americanul s-a cazat în apropiere de Poarta Şchei şi şi-a început periplul prin Centrul Istoric al oraşului. Nu putea trece cu vederea Biserica Neagră, dar, în jurul acesteia, a remarcat numărul mare de cafenele şi cafeaua de calitate, conform bzb.ro.

(Video) Vlogger american, impresionat de Braşov. „Chiar lângă Biserica Neagră este principala piață a orașului” 1

Ca orice american, a fost impresionat de construcţiile mai vechi decât primii paşi făcuţi de europeni pe continentul de peste Ocean. Le-a arătat urmăritorilor săi Biserica Neagră şi a precizat că a fost construită la finalul secolului al XIV-lea.

„Chiar lângă Biserica Neagră este principala piaţă a oraşului”, îşi continuă americanul prezentarea. În ziua în care era realizată filmarea, în Piaţa Sfatului aveau loc concerte şi evenimente, iar strada Republicii l-a impresionat pe Cary Aria, conform Adevarul.

Vloggerul a căutat produse locale şi a ales un borcan cu gem de fructe cu care să dea un gust mai deosebit ouălor şi pâinii prăjite. Americanul consideră că Braşovul este un oraş al gurmanzilor, care se pot bucura aici de mâncare deosebită.

Ieşit din nou din apartament după ce s-a bucurat de gemul oferit de un producător local, Cary Aria a nimerit în Piaţa Sfatului în timpul unui spectacol de dansuri populare, pe care l-a savurat. Americanul s-a bucurat de o seară minunată de vineri, printre terasele de pe strada Republicii şi Piaţa Sfatului, după care şi-a încheiat vizita prin oraş cu o îngheţată pe care a apreciat-o în mod deosebit.

„Republic of life” şi-a intitulat filmuleţul vloggerul american, care a făcut o excelentă promovare a Braşovului în rândul urmăritorilor săi.

Previous Story

Junii Brașovului Tineri merg astăzi cu stropitul

Next Story

O braşoveancă pregăteşte colonizarea planetei Marte. „Extrem de pasionată de bioştiinţă, o vizionară a ştiinţei viitorului, o tânără modestă, independentă şi extrem de încrezătoare în forţele ei”