Brașoveanul Mihai Sturzu a devenit Comandant de avion la Wizz Air. „Sunt foarte mândru de mine! Au fost momente în care îmi venea să plâng de nervi că nu reușeam să aterizez Zlinul 142 corect”

Last Updated on aprilie 11, 2023 Mihai Sturzu a anunțat ieri pe Facebook că a promovat comandant de avion la Wizz Air. El s-a apucat de aviație în 2012.

Ladies and gentlemen, this is your Captain speaking.
După zece ani de când zbor cu avioane mici și cinci de când zbor cu avioane mari, de astăzi sunt Comandant.

Brașoveanul Mihai Sturzu a devenit Comandant de avion la Wizz Air. „Sunt foarte mândru de mine! Au fost momente în care îmi venea să plâng de nervi că nu reușeam să aterizez Zlinul 142 corect” 1

Sunt mulți oameni la care mă gândesc cu recunoștință… primul instructor, colegul de banca din școala de aviatie, mentorul meu, atâția alți piloti de la care am învățat mereu câte ceva…

Totuși, există o persoană care mi-a fost mereu alături: în momentele în care îmi venea să plâng de nervi că nu reușeam să aterizez Zlinul 142 corect, în lungile nopți în care învățam acasă diferențele dintre zborul subsonic, transonic, supersonic si hipersonic…

de-a lungul sutelor de examene, de ore de simulator din care ieșeam cu tricoul ud la propriu… persoana care mi-a dat mereu încredere, energie și determinare sa ajung aici: eu. Well, îmi mulțumesc din suflet mie! Sunt foarte mândru de mine!

Love and devotion.
Later edit (a doua zi dimineata): sunt impresionat de miile de mesaje, comentarii, ganduri bune transmise. Va multumesc din suflet! Daca as putea v-as lua pe toti in cel mai mare avion din lume si am pleca in cele mai frumoase vacante! 🤗” a scris Mihai Sturzu pe Facebook.

În 2012, Mihai s-a apucat de școala de pilotaj, după ce și-a dat seama că nu și-a trăit visul pe care îl avea încă din copilărie.

Am făcut școala de la Ghimbav-Brașov pentru prima licență, iar azi am ajuns să am licențele pentru toate tipurile de avion. Am luat licență de pilot privat la vârsta de 32 de ani. Mai târziu, trei prieteni s-au rugat de mine să mă duc cu ei la școala de piloți de linie, aveau nevoie să fie patru oameni în grup.

Am crezut că e super greu, așa a și fost, dar în 2017 am terminat școala de piloți de linie, iar la 38 de ani aveam interviu la companie. E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda. Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent.

Sigur că are și poezia ei, oricât de riguroasă ar fi, vezi cele mai frumoase răsărituri și apusuri din cockpit. Se îmbină rigurozitatea cu poezia“, a declarat recent fostul cântăreț, conform Pro FM.

Pentru a ajunge pilot de linie, artistul a fost nevoit să dea o mulțime de examene și să învețe multe lucruri noi.

E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda, ca la masă cu Hi-Q. Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent. Sigur că are și poezia ei, oricât de riguroasă ar fi, vezi cele mai frumoase răsărituri și apusuri din cockpit. Se îmbină rigurozitatea cu poezia”, a mai mărturisit recent vedeta.

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov. Ion Țiriac petrecere pentru moștenitorul Ferrari și soția româncă, de Paște, cu tematică de Crăciun. Nu au lipsit Capra, Pluguşorul, horele şi nici cântecele patriotice

Next Story

Stomatologii din Brașov își pun speranțe în deschiderea Aeroportului. ”Avem foarte mulți pacienți plecați care revin la tratamente în România”