(Foto) Poiana Brașov. Ion Țiriac petrecere pentru moștenitorul Ferrari și soția româncă, de Paște, cu tematică de Crăciun. Nu au lipsit Capra, Pluguşorul, horele şi nici cântecele patriotice

Last Updated on aprilie 11, 2023 Ion Țiriac i-a pregătit miliardarului Piero Ferrari (77 de ani), însoțit de soția a româncă, Romina Gingașu (31 de ani), o petrecere de Paște cu tematică… de Crăciun. Nu au lipsit Capra, Pluguşorul, horele şi nici cântecele patriotice, anunță RTV. Petrecerea a avut loc la Restaurantul Stâna Turistică din Poiana Brașov.

Romina Gingașu a anunțat în urmă cu câteva luni ca va petrece Paștele în România: “Vin în România o dată la 2-3 luni. Chiar acum o să venim de Paște. O să sărbătorim Paștele Catolic și Paștele Ortodox amândoi în România, avem în plan să vizităm Castelul Bran”, a spus tânăra, conform Digi Sport.

(Foto) Poiana Brașov. Ion Țiriac petrecere pentru moștenitorul Ferrari și soția româncă, de Paște, cu tematică de Crăciun. Nu au lipsit Capra, Pluguşorul, horele şi nici cântecele patriotice 1

În ceea ce îl privește pe Ion Țiriac, acesta nu a jucat în hore la petrecere, el a stat retras și a observat cum invitații lui se distrează. Presa a speculat că la petrecere Ion Țiriac a apărut alături de Teodora, partenera pe care acesta ar avea-o de aproximativ un an de zile.

(Foto) Poiana Brașov. Ion Țiriac petrecere pentru moștenitorul Ferrari și soția româncă, de Paște, cu tematică de Crăciun. Nu au lipsit Capra, Pluguşorul, horele şi nici cântecele patriotice 2

S-a scris că Ion Țiriac ar fi cunoscut-o pe Teodora la clubul său, Stejarii Country Club, unde tânăra era angajată. Miliardarul ar fi avut parte de o ședință de masaj din partea Teodorei, după care cei doi s-au plăcut și au început să se vadă și în afara orelor de program ale tinerei, notează Gazeta Sporturilor.

(Foto) Poiana Brașov. Ion Țiriac petrecere pentru moștenitorul Ferrari și soția româncă, de Paște, cu tematică de Crăciun. Nu au lipsit Capra, Pluguşorul, horele şi nici cântecele patriotice 3

Romina este originară dintr-o comună din Călărași, a absolvit Colegiul Șincai din București și apoi Academia Tehnică Militară. Ea a povestit cum l-a cunoscut pe numărul 1 de la Ferrari.

(Foto) Poiana Brașov. Ion Țiriac petrecere pentru moștenitorul Ferrari și soția româncă, de Paște, cu tematică de Crăciun. Nu au lipsit Capra, Pluguşorul, horele şi nici cântecele patriotice 4

L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ‘decolat’.

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.

Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a declarat Romina Gingașu.

Previous Story

Brașov. Primarul Allen Coliban are două dosare la dna, redeschise de Tribunal

Next Story

Brașoveanul Mihai Sturzu a devenit Comandant de avion la Wizz Air. „Sunt foarte mândru de mine! Au fost momente în care îmi venea să plâng de nervi că nu reușeam să aterizez Zlinul 142 corect”