Festivalul Massif din Poiana Brașov vine cu restricții de trafic. Brașovul nu va fi blocat, dar există riscuri la Râșnov

Last Updated on februarie 21, 2023 Organizatorii Massif Brașov au cerut comisiei de circulație, care s-a întrunit luni, 20 februarie, să aprobe mai multe restricții în Poiana Brașov. Restricțiile se referă la perioada 2-6 martie, cât se va desfășura festivalul de muzică în stațiune. Pe lângă restricții, se solicită și mutarea stației din Livada Poștei pentru linia 100.

Prima dintre solicitări se referă la închiderea circulației rutiere pe strada Valea Lungă, din 2 martie, ora 0.00, până în 6 martie, ora 8.00. Tot începând cu aceeași dată se cere și închiderea parcării mari din Poiana Brașov, însă doar până în 6 martie, ora 2.00, anunță Adevarul.

Festivalul Massif din Poiana Brașov vine cu restricții de trafic. Brașovul nu va fi blocat, dar există riscuri la Râșnov 1

În parcare ar urma să rămână funcțional terminalul RAT și stații de taxi. Aici vor fi organizate deszăpezirea, un centru de ridicare a brățărilor de festival și zona de pauză pentru personal.

Chiar în zilele de festival, din 3 până în 5 martie, organizatorii vor să se închidă circulația pe Drumul de Poiană DN 1E, între orele 11.00 și 1.00.  Organizatorii cer să fie permisă doar circulația mijloacelor de transport public, a mașinilor de intervenție, a taxiurilor, a vehiculelor riveranilor și a celor acreditate.

În Brașov, organizatorii cer mutarea stației pentru linia 100 din Livada Poștei, în dreptul Casei Armatei, pentru evitarea buclei care se face în acest moment.

Cei care vor dori să urce în Poiană cu mașina personală în cele tre zile vor trebui să plece din Livada Poștei înainte de ora 11.00 și să nu uite că nu vor avea la dispoziție parcarea mare.

Restricţiile de circulaţie propuse de organizatorii Festivalului Massif, ce se va desfăşura în Poiana Braşov în perioada 3 – 5 martie 2023 nu au fost avizate în Comisia de Circulaţie a municipiului Braşov din 20 februarie.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a precizat că în timpul discuţiilor, părţile nu au ajuns la „un numitor comun”, motiv pentru care au amânat luarea unei decizii. „Propunerea organizatorilor Massif va fi reanalizată în perioada următoare”, a precizat reprezentantul Primăriei Braşov, citat de bzb.ro.

Previous Story

Brașoveanul care și-a împușcat amanta mortal în piept cu o armă de vânătoare, condamnat la doar 10 ani de închisoare

Next Story

Auchan Brașov a concediat toți casierii din hipermarketul din Mall-ul Coresi