Primarul Allen Coliban anunță 1.000 de camere inteligente pentru protecția brașovenilor. „Pe lângă Strada Sforii, în prima etapă vom monta astfel de sisteme în Centrul Istoric, în Poiana Brașov și la toate intrările din oraș”

Last Updated on decembrie 8, 2022 Primarul Allen Coliban a anunțat că până la finalul săptămânii va semna un acord cadru pentru furnizarea echipamentelor și pentru lucrările de instalare a unor sisteme de supraveghere video (CCTV).

„În următoarele săptămâni începem montarea primelor sisteme de supraveghere video inteligente. Pe lângă Strada Sforii, în prima etapă vom monta astfel de sisteme în Centrul Istoric, în Poiana Brașov și la toate intrările din oraș.

Primarul Allen Coliban anunță 1.000 de camere inteligente pentru protecția brașovenilor. „Pe lângă Strada Sforii, în prima etapă vom monta astfel de sisteme în Centrul Istoric, în Poiana Brașov și la toate intrările din oraș” 1

Fiecare brașovean și fiecare turist trebuie să se simtă în siguranță pe străzile orașului nostru. Pe lângă siguranță, noile sisteme video vor reduce la minim actele de vandalism (distrugerea mobilierului urban, apariția pretinselor “graffiti” pe clădiri etc.) și vor descuraja aruncarea deșeurilor în locuri nepermise.

În funcție de alocările bugetare, în următorii 4 ani ne-am propus să instalăm peste 1000 de camere inteligente. Vom integra mai multe tipuri de camere și softuri (de la cele care detectează numere de înmatriculare, marcă, model, categorie autovehicul, la cele care fac analiza mișcării obiectelor și persoanelor).

Acestea vor contribui la îmbunătățirea siguranței publice și la reducerea actele de vandalism”, a transmis primarul.

Previous Story

3000 de kilometri de piste de biciclete pe ruta Covasna-Brașov-Sibiu

Next Story

Aeroportul Brașov. Luni, primul zbor. De calibrare, cu o aeronavă Beechcraft Super King Air