Video Brașov. A fost prins tânărul care se arunca intenționat în fața mașinilor aflate în trafic

Last Updated on octombrie 19, 2022 Doi şoferi din Braşov au trăit spaima vieţii după ce un bărbat a ţâşnit în faţa lor şi s-a aruncat pe capota maşinilor.

Polițiștii Secției 3 Poliție Brașov au identificat persoana în cauză ca fiind un băiat, în vârstă de 21 ani din Republica Moldova și au stabilit faptul că aceasta nu a suferit vătămări corporale, informează b1tv.ro.

Video Brașov. A fost prins tânărul care se arunca intenționat în fața mașinilor aflate în trafic 1

La sosirea autorităților, tânărul, care s-a ales cu răni superficiale, a încercat să dea vina pe șofer. Doar că imaginile surprinse de camera de bord a mașinii i-au demontat varianta.

Potrivit martorilor, cu doar câteva minute înainte de incident, acesta se aruncase în fața unei alte mașini, scrie antena3.ro.

Bărbatul are 21 de ani, este din Republica Moldova şi suferă de tulburări psihice. El a fost preluat şi transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Previous Story

Brașov. Șofer prins în flagrant când i-a oferit 1.000 de lei șpagă unui polițist din Brașov. Agentul de poliţie a apelat Call Center-ul Anticorupţie

Next Story

Poiana Brașov, pregătiri pentru sezonul de schi. Allen Coliban: „Dorința noastră este să păstrăm Poiana competitivă din punctul de vedere al tarifelor și atractivă pentru brașoveni și turiști”